Úgy megkívántam egy kis édességet, mit egyek hoyg ne rontsam nagyon el?
Figyelt kérdés
hétfői kajám: 2 tk. zsömle, sajt, olajbogyó, paradicsom, natúr joghurt, eper
tegnapi: rizs hallal, paradicsommal, este kínai tavaszi tekercs, 1 zsömle (félbarna) pari, sajt, 2 alma
mindkét nap mozogtam.
mit egyek? nem akarok bevágni fél tábla csokit... egyek túró rudit? de abból egy kevés.:( az aszalt gyümölcsöt nem nagyon szeretem...
mellesleg úgy általában mit egyek? semmi ötletem nincs ezért csak zsömle parival, sajttal de azt nagyon unom már! a tojást nagyon néha kívánom, halat is szintén, többi húst nem eszem (vega-féle vagyok, még sose ettem halan kívül mást)...
levesek, főzelékek-nem tudok csinálni...
derekam 70 cm, azt szeretném hogy 61-2 cm legyen.. 180 cm vagyok és 68 kg... mindennap mozgok (zumba vagy rubint réka torna)
2012. ápr. 4. 11:24
1/6 A kérdező kommentje:
vagy lehet hogy egy tisztító kúra beindítaná a fogyást?
2012. ápr. 4. 11:27
2/6 anonim válasza:
1 túró rudi miért nem elég? Aszalt gyümölcs teli van cukorral.
3/6 A kérdező kommentje:
mert attól cska még éhesebb leszek... egyfolytában éhes vagyok, de enni nincs mindig kedvem mert unom már a kajákat..
2012. ápr. 4. 11:34
4/6 anonim válasza:
Tejberizs, tejbegríz, puding, madártej, vanniliás túró?
5/6 anonim válasza:
ha én megkívánok valami édességet,akkor megeszem egy túrórudit vagy ilyesmit (nem nagyobbat) de úgy hogy edzés előtt. vagy még az elején volt hogy nagyon nagyon hiányzott a napi csokibevitelem, úgyhogy az édeset azzal helyettesítettem hogy megittam egy nap vagy 3 bögre gyümölcsös teát mézzel, nem cukorral. nem volt valami kielégítő de legalább édes :D de szerintem idővel te is megszokod hogy nem/alig egyél csokit egy nap, főleg ha megjön az eredménye, és látod hogy megéri :) hajrá!
6/6 Paránytrilla válasza:
Ha rendszeresen édes reggelit eszel (gabona, olajos mag, sok gyümölcs), egy idő után nem fogod kívánni az édességet. Ha mégis, étcsokit egyél reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!