Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Paleo diétában ez nagyon gáz?

Sága kérdése:

Paleo diétában ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy hó vége van és kevés a lóvé.Paleot próbálom követni,csak hát ha nem eszek rizst,krumplit akkor éhes maradok.(nincs elég lóvé ahhoz,hogy husból,zöldségböl meg gyümölcsböl jóllakjak.)

Akkor így már sz@rt se ér az egész?

2013. aug. 27. 12:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#9: Ezekben igazad van, nemcsak drágán lehet paleózni, viszont a kérdező esetében semmi nem utalt arra, hogy rosszul csinálná, nem kizárt, de nem mutatta jelét, úgyhogy feltételeztem, hogy nem feleslegesen drágán paleózna. Engem a feltételezés zavart, hogy biztos sokat eszik meg drága cuccokat. Pedig lehet, hogy csak kevés a pénze, ahogy írta is.

#19: Ha valaki csóró, ne egyen se cukrot, se mézet és kész. A xillit és a méz majdnem egy árban van, bár a méz finomabb. A stevia az, ami olcsóbb (nádcukor áron vettük, felszoroztam az édesítő hatást), főleg, hogy én szinte semmibe sem teszem, mert nem szeretem a mellékízét... De a xillitet is kerülöm, ha lehet, valahogy ösztönösen nem szeretek sok cukrot használni, bármilyen is az, inkább rendes, tápláló ételt eszem. A xillit az csak ilyen flanc és kávéba, sütibe való, simán lehet élni nélküle. (Még méz nélkül is lehet, bár én nem akarnám :P)

2013. aug. 28. 09:04
 12/14 Julie S ***** válasza:

Hát, én megmondom őszintén, hogy a rizs nálam az első kompromisszum, amire minden különösebb rossz érzés nélkül hajlandó vagyok. Nem éreztem soha különösebb rossz hatását. De ha kevés lenne a pénzem, nem kezdeném el enni, mert nagyon hamar éhes leszek utána. Amikor alig volt pénzem kajára, akkor inkább kevesebbet ettem. De inkább tojásra és húsra költöttem. És ha kicsit éhes is voltam olykor, inkább kibírtam.

Egyébként miért ne érne sz*rt sem az egész? A semminél a kevésbé egészséges étel is jobb. Ha így alakult pár napra, akkor ez van, ezt kell szeretni. Még mindig jobb pár napig kényszerből "mellé enni", mint minden egyes nap egészségtelen kajákkal tömni magad.

2013. aug. 28. 09:29
 13/14 A kérdező kommentje:

Még mindig jobb pár napig kényszerből "mellé enni", mint minden egyes nap egészségtelen kajákkal tömni magad.

Ebben igaas van.

Nekem tényleg kevés a pénzem,mert 75000 a fizum,azért kényszerülök ilyen kompromisszumokra,a stevia meg ilyesmiket sose ettem,paleo sütit és kenyeret se igénylek.

2013. aug. 28. 11:46
 14/14 A kérdező kommentje:

igaas=igazad

Köszi a válaszokat.

2013. aug. 28. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!