100. Ilyen kérdés de hogy fogyjak le?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és egyre kétségbeesettebb. Már vagy egy éve próbálok fogyni. Görcsösen, de nem megy. Volt, hogy 15 napig nem ettem semmit, tudom hülyeség, semmire nem jó, de ezt tényleg már csak a kétségbeesés váltotta ki belőlem. Mostanában futok heti 2-3szor reggelente 2,5-3kmert. Elvileg megnagyobbodott a pajzsmirigyem. Lehet. Magas a vérnyomásom, de bírom a terhelést, tényleg. Borzasztó leírni, de megteszem. 180 centi vagyok és hozzá úgy 97 kiló. Nem tudom hogy sikerült idáig eljutnom. Hálistennek nem látszik, még az orvosok is meglepődtek, mikor mérlegre álltam. 85nél egyik sem saccolt többnek. De nem merek ráállni a mérlegre, eljutottam oda hogy Félek hogy mit fog mutatni. Kérlek, már nem tudok kihez segítségért fordulni.2013. júl. 18. 22:52
11/12 Mi közöd Tőle válasza:
Egyébként tényleg rossz túlsúlyos tininek lenni, saját tapasztalatból tudom. Igaz én férfi vagyok. 14 évesen 90 kiló voltam 167 centihez kb. Talán a fő gond az volt, hogy a szüleim nem késztettek valamilyen sportra. Ha ebben az életkorban, illetve még pár évvel korábban elkezdtem volna fogyni, akkor sokkal könnyebb lett volna az életem. Teltek az évek és a probléma csak súlyosbodott. Elértem majdnem a 120 kilót 180 centihez. Természetesen próbáltam én fogyni tini koromban, de vajmi kevés sikerrel. A kínkeservvel leadott pár kiló kamatostól jött vissza. Aztán 20 éves korom körül kezdtem stabilizálódni 110 kilónál. 182 centihez ez még mindig jelentős túlsúly. 1 éve találtam rá a paleolit táplálkozásra. Kb fél évig barátkoztam a gondolattal, hogy mi lenne ha csinálnám. Fél éve ténylegesen csinálom, azóta fogytam 20 kilót, szinte tisztán csak zsírból. Így 90 kilósan már elég derűlátó vagyok. A maradék 10 kiló 3-4 hónap alatt le fog menni és akkor már jól fogok kinézni és a fizikumom is tökéletes lesz.
12/12 poiu válasza:
Szerencsére sok ilyen történet van. Általában aki már kórosan elhízott nem működik az inzulinrendszere. Ezt lehet kezelni a gyors szénhidrátok kizárásával. Nem kell húst-hússal, zsírt-zsírral enni, de nem szabad cukrto és keményítőt enni. Lényegében ez a paleo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!