képet kéne látni hozzá, hogy mennyire nézel ki arányosan.
de kb 10kg-ot minimum
Szerintem meg 5 kg is elég
Én 173 cm 58kg vagyok és erre azt mondják hogy gebe vagyok.
Neked viszont a magasságodhoz jó lehet a 60-62 kg. Szerintem nem kell sokat fogynod. A 10kg már sok lenne, túl vékony lennél.
Így látatlanban nehéz megmondani, kérdés, miből áll össze a 67 kg (zsír és izom aránya),ha sokat sportoltál, izmosabb lehetsz az átlagnál.
A zsírnál meg kérdés, hogy hogyan, hova rakódik lea zsír. Van, akinek jól áll pár plusz kiló a nőies részeken.
Az is kérdés, hogy Te hogy érzed magad a bőrödben! Bár feltételezem, hogy nem vagy elégedett, ha ilyet kérdezel. Plusz mivel fiatal vagy, jó ötletnek tűnik talán kicsit megfogni a kilókat, ráérsz később is 'megasszonyosodni'.
A 10 meg a 15 kiló mindenképpen túlzásnak tűnik, hacsak nem szeretnél anorexiás szupermodell lenni.
Azt javaslom, hogy 60 kiló alá ne menj semmiképpen, első körben talán tűzd ki a 62-63 kg-os célt, és akkor majd meglátod, hogyan nézel ki, hogyan érzed magad. Én is kb. 177 cm vagyok, nekem a 60 kiló már nagyon kevés volt, nem volt jó a közérzetem, nem volt elég erőm.
A lényeg, hogy jól érezd magad és hogy tudd tartani a súlyod hosszútávon egy egészséges, normális táplálkozás és rendszeres (nem extrém mennyiségű) sport mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!