Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le?

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés
Most 120 kiló vagyok és jövő márciusra szeretnék kb 80 kg-ra lefogyni. Azt szeretném megtudni, hogy hogyan és mennyit mozogjak, valamint miket és mikor egyek. Akinek vannak hasonló tapasztalatai az válaszoljon kérem. A válaszokat előre is köszönöm!

2013. júl. 18. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Hagyd el a kenyeret és a tésztát de először menj el orvoshoz.
2013. júl. 18. 23:34
 2/8 anonim válasza:

Először is csökkentened kell a táplálékbeviteled. A szénhidrátokból (kenyér, pékáruk, tészta) kevesebbet fogyassz. Igyál nagyon sok folyadékot, de lehetőleg ne cukros löttyöket. Ha sok édességet fogyasztol, akkor abból is csökkentened kell a napi adagot. Mozogj minnél többet! Kezdésnek az is megteszi ha minden nap sétálsz legalább egy fél órát. Vagy kocogj, valamint a felülés sem megvetendő. Utána ezt lehet növelni. Próbálj rostokban gazdag zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztani.

Kezdetnek ennyi megteszi! Sok sikert és KITARTÁS! Hidd el megéri! :)

2013. júl. 19. 18:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ha valakinek lenne még bármilyen tippje azt is megírhatja.
2013. júl. 20. 18:52
 4/8 anonim válasza:
Első lépésként mindenféleképpen menj el orvoshoz és mond el neki,hogy fogyni szeretnél.Ez azért fontos,hogy nehogy legyen valamilyen bajod!A táplálkozásnál az a lényeg,hogy a délelőtt folyamán bármit ehetsz szénhidrátot is persze csak mértékkel.Délután 2 után kizárólag fehérjét szabad enni!Én este 5-6 után nem igazán szoktam enni max egy kis nyers zöldséget,mint répát és káposztát valamint húst.A káposzta nagyon jó edzés után nyersen mert az is zsírégető,nekem legalább is bevált.Fontos h sok vizet igyál.Azt se feledd h egy nap minél gyakrabban eszel annál hatásosabb lesz a fogyás.Ugyanis a gyakori étkezés felgyorsítja az anyagcserédet.Mivel ez a 120 kilo nem éppen kevés ezért nem hiszem h elsőre bírnál sokat mozogni és ugrálni.Kezdetben megteszi egy kis esti séta vagy egy kis kocogás.Én Rubint Rékázni szoktam valamint Norbizni.Nekem mindkettő bevált és szerintem nagy súlyfelesleggel is meglehet csinálni :) A kardio edzés is nagyon jó.Én most kezdtem el egy pár napja.Alaposan meg mozgat és le is izzadsz tőle rendesen.De a kardiot a későbbiekben ajánlom amikor már sikerült egy jó pár kilot leadnod.Egyenlőre most ennyi jut eszembe.a még esetleg valami az eszembe jut írok feltétlen!
2013. júl. 20. 20:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszod! :)
2013. júl. 21. 13:29
 6/8 anonim válasza:
Nagyon szívesen! :) Ha esetleg lenne valamilyen kérdésed írj üzenetet nyugodtan!
2013. júl. 21. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Legjobb tipp: Ne egyél semmit, igyál sok vizet! Így lesz a legnehezebb, viszont a leghatékonyabb is, mivel a szervezeted felhasználja az elraktározott zsiradékokat, tápanyagokat, így azok még a diétás étrendnél is gyorsabban elfogynak! Hipp-Hopp el tűnnek a kilók!
2013. júl. 21. 23:16
 8/8 anonim válasza:
Hülyeség h ne egyen semmit...pont h gyakran kell enni keveset.Azzal felgyorsul az anyagcseréje.Ha nem eszik semmit egész nap majd másnap enni fog akkor azt a kis keveset is elfogja raktározni a szervezete.
2013. júl. 22. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!