Ebéd: csirkemell, nem tudom grammra mennyi, 2 szelet de pácolva volt. + sali
Uzsonna: májkrém és szalámi
Vacsi: mint ebéd de 3 csirkemell + 2 tojásból rántotta kevés hagymával
Általában kevesebbet eszem, fogyáshoz ez sok? Olívaolajat meg kokuszzsirt használok sütéshez, pácoláshoz
2013. máj. 31. 22:42
1/5 anonim válasza:
Ennyit nyugodtan megehetsz.
2013. jún. 1. 07:22
2/5 anonim válasza:
Én személy szerint sose fogom megérteni a koplalásos diétákat.A szervezet 2-3 óráig emészt,ezután nem pihen hanem bontja azt amiből energiát tud kivonni(mivel te nem adod meg neki a sonkával ami diétában alapból is kerülendő)így az izmokhoz fogy nyúlni.És utána örülsz hogy egy héten fogytál 2-3 kg-t.Ez lehet hogy így van a MÉRLEGEN.De ez igazából izomból,és a folyadékból megy.Zsírból 1-1,5 kg nál többet nem tudsz fogyni egy héten akármilyen paleo,csodadiétákat csinálsz.A szervezetednek ugy kell müködni mint az autónak ha 2-3 óránként eszel nem áll le és nem kezd el izomból bontani hanem abból vonja ki amit megeszel,és sokkal gyorsabb lesz az anyagcseréd is(ami diétában igen előnyös).próbálj meg 3 gr fehérjét enni testsúlykilógrammonként és a ch-t szabályozd 1-1,5 tskg-ra.És napi 10-20 gr zsír naponta pl tökmagolaj.Higgyj nekem saját tapasztalatból mondom.És ne halgass ezekra a csodadiétákra,mert semmi nem igaz róluk kapcsolatban.Remélem segítettem.
2013. jún. 1. 09:18
3/5 anonim válasza:
Én ilyen étrenddel már fogyok, szerintem ettem is hasonlóan. Csak hosszú távon nem bírtam tartani, mert muszáj volt több zöldséget ennem egy idő után, annyira kevés lett a ch. Kicit túl sokat is fogytam, mert heti 1,5-2 kiló lement, ezért is vettem vissza. Most sokkal több zöldséget eszek, kb 100g a szénhidrátom. Ezzel is 0,5-0,8 kiló megy le folyamatosan hetente. (174/80 voltam, most 174/69 vagyok jelenleg)
De egyébként minél több a hús, annál könnyebb a fogyás. Személyes tapasztalatból írom és pm alulműködéses is vagyok, szóval ezzel is lehet fogyni.
2013. jún. 1. 10:43
4/5 anonim válasza:
Ja az olajos magokat és olajokat én is ajánlom. Én nagyon sok tökmagot eszek, így is fogyok. Alkalmanként mandulát, diót szoktam venni. Az ára miatt ezekből max 50 grammot eszek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!