Paleósok! Nem féltek, hogy bezsírosodtok a sok zsír melletti gyümölcstől, zöldségtől?
Figyelt kérdés
egy körte kb. 22-30g szénhidrát+vannak bizonyos zöldségek(nem a hüvelyesekre gondolok), melyeknél 100g/5-10ch van.)
miért esztek gyümölcsöt, ha az végülis csak "cukros lé egy kis vitaminnal és kevés rosttal"?
2013. máj. 26. 17:08
11/14 anonim válasza:
Milyen vicces, hogy valaki lepontoz azért mert eszek sok zsírt, méges vagyok zsíros :-D, nagyon vicces...
12/14 anonim válasza:
Jaa ja fogyirovatban most valaki nagyon pontoz :D
13/14 Julie S válasza:
Én lazán eszem zsíros után gyümölcsöt. Nekem problémám nincs tőle, és amíg fogytam addig is így csináltam. Egyszerűen jólesnek a gyümölcsök, mert sok bennük a "lé". :) Tudom, inni is lehetne helyettük, de az teljesen más.
14/14 anonim válasza:
Harcműves.Lehet rá mondani hogy sok zsirt visz be mégsem zsíros. Viszont annyit nem visz be amennnyitől kalóriapluszban lenne és hízna így bebizonyosodik a kalóriák bent vs kint nem gyermeteg elképzelés hanem fizika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!