Hogy is van ez? Ha kevés szénhidrátot is eszek, akkor a húsban lévő zsír már elraktározódik?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a paleo étrend és elkezdtem követni. Szóval csak olyanok válaszát várom, akik értenek hozzá és nem kezdenek el trakálni a teljes kiörlésű kenyér baromsággal. Szóval azt olvastam valahol, hogy a húsokban lévő zsír csak akkor raktaározódik el, ha széndhidráttal együtt fogyasztjuk. Szóval, ha teszemazt eszek egy szelet disznóhúst, utána pedig egy gyümölcsöt(ami szénhidrát) akkor árt(lerakódik) a húsban lévő zsír?2013. jan. 30. 16:14
1/14 anonim válasza:
Gondoljuk át logikusan.
Állításod szerint a húsokban lévő zsír csak akkor raktározódik el, ha szénhidráttal együtt fogyasztjuk.
Tehát ha holnap ebédre betolok 1 kiló disznózsírt és nem eszek semmi mást, akkor azzal mi fog történni?
2/14 A kérdező kommentje:
Kiváncsi vagyok hogy eszel te meg egy kiló disznózsírt:) Próbáld csak ki.
Ismétlem, paleósok válaszát várom!
2013. jan. 30. 16:39
3/14 anonim válasza:
igen pontosan igy van talan ha keves zoldseggel fogyasztod aminek kicsi a cukor tartalma akkor rendben van mert ugye a ketozistol fogy az ember ami akkor alakul ki ha a szenhidrat teljesen meg van vonva ergo amint szenhidratot fogyasztasz (nem elenyeszo zoldseg mennyisegben persze) akkor vege a ketozisnak es akkor bizony raktaroz a szerzeveted mindent amit osszeettel... es ez nem egy ideju szoval ha megeszel egy kilo kolbaszt es csak 2 orara ra eszel gyumolcsot meg az is visszaut..
4/14 A kérdező kommentje:
Na akkor ez is átverés.. Nehogymár ne ehessen az ember még gyümölcsöt se. Ígyis rengeteg dologról le kell mondani. Akkor talán mégiscsak jobb a kalóriaszámolós diéta...
2013. jan. 30. 21:52
5/14 anonim válasza:
nem atveres... pont olyan mint az osszes tobbi dieta.. megvonasokkal jar.. mindenkinek el kell dontenie hogy szemely szerint mit kepes bevallalni... es szigoruan betartani.. a paleo is egy ugyanolyan jol mukodo dieta mint a kcal szamolgatas valaki inkabb degeszre tomi magat zsiros kajaval egesz nap mint hogy szamolgassa a kalriakat vagy "ehezzen" valaki meg inkabb kevesebbet eszik es szamol mint hogy megfossza magat a szenhidratoktol...
6/14 A kérdező kommentje:
Én lemondtam a kenyérröl, krumpliról, tésztafélékről, gabonákról, édességről, cukros üditőkról, ropikról, chipsekről, popcornról, mekis kajáról, de a gyümölcsről nem fogok soha! Akkor inkább nem eszem zsíros húst, ha a gyümölcs miatt elraktározódik. Maradok a csirkemellnél, sok zöldséggel és gyümölccsel!
2013. jan. 30. 22:25
7/14 anonim válasza:
én paleózom és ha sok szénhidrátot eszel, tényleg csökkenteni kell a zsírt, de a gyümölcsökben nincs olyan sok CH :o mondjuk 200g szénhidráthoz ne egyél zsírosat, de sztem 50-100 gramm simán mehet
8/14 anonim válasza:
Hat...en kaloriat szamolok es elhagytam minden olyat mint a kerdezo de ha gyumolcsot eszem latom a kulonbseget a testemen h teltebb.. Akkor abbahagyom az eveset es ujra leszalkasodom... Szoval nekem gyumik sajnos tabu...nem eri meg
9/14 anonim válasza:
Jó kövér lennék már, ha ez így menne. :D
Paleózom 80%-ban durván, de még nem híztam meg, mert desszertnek benyomtam egy gyümölcsöt husi után. :)
10/14 anonim válasza:
husi utan nincs baj a gyumolccsel de pl magokkal kombinalva erosen hizashoz vezet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!