Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen tornával kezdjek ha...

Milyen tornával kezdjek ha azt szeretném ha előbb a zsír indulna meg rólam?

Figyelt kérdés

6-7 kg-ot szeretnék leadni, mint minden nőnek, nekem is a fenekemen, combomon és a hasamon van lerakodva a felesleg.

Milyen tornát ajánlanátok?

2013. jan. 25. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

itt egy videó:

ez jó nagyon :D én is csinálom és jó.. igaz izomláz garantált,de jó nagyon :D

tapasztalat :)

[link]

itt egy torna,lent. elég ha először 30-at csinálsz.. szval csak a felét mindennek :D bele halsz szinte. de csináld végig :)

sok sikert! ÉN most cisnáltam meg kb 10 perce:D

2013. jan. 25. 15:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod, máris nézem az oldalt!:-)
2013. jan. 25. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:
74%

Nem létezik "zsírégető" edzés, torna, mozgás. Ahogy a legkeményebben edző emberek is lehetnek zsírosak, úgy fél óra-óra tornázás mellett is bárki..

Táplálkozás kérdése. Azzal, hogy a zsíros testrészek izomzatát megeddzük, még formát adhatunk a testünknek, de mint "fogyás" kategóriába tartozó kérdés: a zsírral semmi változás nem lesz...

... addig, amíg nem bízzuk a testünkre a zsír leépítését, és ez edzéstől független folyamat. A lebontott zsír segíti egész nap, éjjel a szívünk dobogását, 2 (általában elég rossz) étkezés között biztosítja a (viszonylag) stabil vércukorszintet..

Az utolsó mondatban van az arany. Ha normálisan ennénk, akkor bomlana le a zsírunk, egyenletes lenne a vércukrunk, égne a zsír ahogy mondják. Ez történik is, de rossz minőségű étkezésekkel naponta rendszeresen visszatöltjük. Ez annyira természetes mint fogni egy kupac gabona magot, ledarálni és megenni. Vagy mint fogni egy állatot, és meginni a tejét. Sajnos ilyen kihívásokkal a testünk nem tud mit kezdeni, ezek az ötletek.. ezek a nagy dolgot, kicselezzük a saját testünket, olyat eszünk amik miatt zsírt raktároz, holott nincs több zsírtartalékra szüksége!

'okos' ám az ember.

2013. jan. 25. 16:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen neked is kedves második a válaszod! Akkor az étkezéseimen kellene valahogyan változtatnom, és mellé a torna....Huhh, csak hirtelen hogyan is kezdjek neki?:-)

(Láttam, hogy valaki lefelé pontozgat....nekem mindegyik válasz a segítségemre van,ment a felfelé pont!)

2013. jan. 25. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!