Zsír van a hasamon és a combom belső részén, Mit tegyek?
Figyelt kérdés
ha megfeszítem a hasam nagyon kemény, csak az a baj, hogy van rajta v 1 cm zsír.h tudnám leadni???jah és a combommal is ugyan ez a helyzet, de annak cs a két lábam között van zsír, pont a combom felső részen.mit ajánlotok??...milyen détát, v edzést???2013. jan. 19. 08:00
1/11 anonim válasza:
Lokális zsíréget nincsen.
Aerob edzés fontos, azzal égetsz zsírt, de korod nemed magasságod kg? Ezek nélkül nem lehet kb semmit sem mondani...
2/11 anonim válasza:
Nekem egy fél éve ugyanez volt a problémám, kedves kérdező!
A titok hogy odafigyeltem a kajámra, kiiktattam pár dolgot és mellette nagyon sokat mozogtam!
Izmos a lábam, eltűntek a striáim(csíkok), kockás hasam van.
Soha nem gondoltam volna :D
3/11 anonim válasza:
Ha lokalis zsiregetes nincsen, akkor lokalais zsirlerakodas miert van? Na ezt magyarazzatok el akkor..
4/11 anonim válasza:
kedves második: én úgy tudtam a striák nem el tüntethetők, milyen ételeket iktattál ki? és mennyit sportolsz?
5/11 A kérdező kommentje:
háth lány vook...14....150 magas....47 kg:((
2013. jan. 19. 20:17
6/11 anonim válasza:
14 évesen zsírtégetni, azt már nevezem. Hogy lehet ennyire elbutult a generáció?
8/11 A kérdező kommentje:
jah van:P
2013. jan. 20. 20:36
9/11 anonim válasza:
jaaa tényleg diéta meg edzés javaslatot kértél:DD
(előző vagyok)
szerintem a paleo nagyon jó diétának, van egy csomó recept is, edzésnek meg súlyzós és saját testsúlyos gyakorlatok a legjobbak. nem kell nagy ismétlésszám se csak olyan 10
10/11 anonim válasza:
47kg-san mi zsír lehet a combodon...egyébként kerékpározz, fuss, guggolj, ússz és átalakul izommá. Nem kell mindet egyszerre csinálnod, elég ha választasz közülük és amellett kitartasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!