Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlatokat csináljak...

Milyen gyakorlatokat csináljak, hogy a hasamon lévő logó bőr, feszes legyen?

Figyelt kérdés

2012. dec. 17. 12:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igyál sok vizet és egyél telitetlen zsírokat. Meg mozogj, csináld azt amitől felszabadulsz, olyan sportot.
2012. dec. 17. 12:36
 2/4 anonim ***** válasza:
57%

Telítetlen zsír mítosz.. persze, az ember tökéletes napraforgómag evő :) Nem.

Kérdező, mi van a hasaddal? Fogytál és lóg a bőr? Annak idő kell, hogy visszahúzódjon.

Nyilván ha növelnénk a tested térfogatát, tehát izmosodnál vagy híznál akkor kitöltenéd újra a bőrödet. De ezek nem lennének túl életszerű "megoldások", ugye.

Időt kell hagynod neki, lehet edzeni hasra de olyan nagyon látványos változásra nem kell számítani a has edzéstől. Idővel viszont jobb lesz.

2012. dec. 17. 13:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából több, mint 1 éve, h szültem. És a terhességem alatt rengeteget felszedtem.... A babám átlagos súllyal és hosszal született, vagy valaki nagynak mondaná hozzám képest. Én 158cm vagyok terhesség előtt 48kg voltam, szülés előtt 71 lettem, igen nagyon kiakasztó! Szülés után 4 hónapra lettem 58kg azóta ez a súlyom és a hasamon igen megnyúlt a bőröm, mert hegyes pocakom volt így lóg. Ezért szeretnék már magammal is foglalkozni...
2012. dec. 17. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Én a feszesítő krémekben nem hiszek, semmilyen ilyen hatásról nem tudok, így ilyet nem is ajánlok.

Viszont a táplálkozásra oda lehet figyelni, és ezzel ki lehet hozni a legtöbbet.

Azokat az ételeket, amelyek zsírosítanak, növelik a testünk víz megkötését (és amúgy is fölöslegesek) én korlátoznám, amik pedig a kötőszöveteinket erősítik, azokat tudatosan keresném.

Gabonák, tejtermékek elhagy, zöldségek, húsok felvesz minden napra. Különös tekintettel a kollagén tartalmú ételekre, részekre (ugye a kocsonya).

Bőr, porcok, ezek fontos kollagén források nekünk. C-vitamin fogyasztás is kell, hogy a saját kollagénünket megtermelhessük, ezeknek a szöveteink feszességében, rugalmasságában nagy szerepe van. Mintha az E vitamint a bőrre gyakorolt jó hatásai miatt is ajánlanák..

Nekem ennyi tellett a tudásomból, remélem hasznodra fog válni!

2012. dec. 17. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!