Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék lefogyni?

Hogyan tudnék lefogyni?

Figyelt kérdés
15éves vagyok,165 cm és 62kg.Szeretnék fogyni,feszes feneket és combokat,bármire hajlandó vagyok,csak az nem megy,hogy menjek el teniszezni meg a többi ilyem csapatsportba,mert nehezen illeszkedek be újként.Viszont sok helyen olvastam,hogy teljesen le kell mondanom csokiraol,tésztárol,kenyérről,csak vizet ihatok.Akkor most nem ehetnék többet csokit,mindig vizet kéne innom?(egy idö után ráunnék,mást nem lehet?

2012. szept. 25. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Enyhe ellentmondást érzek a szövegedben, pont úgy mint a legtöbb dagadt emberében, jönnek a bármit megtennék dumával, holott annyit kell tenni hogy minőségi ch-t és fehérjét enni, valamint minőségi zsírokat+ sok rostot fogyasztani, úgy hogy kalória deficit legyen.Mozgásnak bármi mehet súlyzós edzéstől a küzdősportig, vagy csapatsportokig, de érdemes heti 4-5 alkalommal aerob vagy intervallum edzést is csinálni, hogy növeld a kalória deficitet, a fogyást épp elméjű határokon belül kell tartani heti 0,5-1 kg a mérvadó...Ennyi nem több nincs csodaszer vagy csoda diétás étrend, vagy csodagép..Ajánlom a Sárga Kapszulát abban le van írva hogy mit lehet enni de szerintem nem kell túl nagy fantázia hozzá hogy kitaláld : csirke,pulyka,marha,hal,tojás,sovány túró a fehérje alapforrása + mellé mehet fehérjeturmix pl 100% whey protein. szénhidrátnak: rizs,lencse,bab,krumpli(nem az elősütött dzsuva),durumtészta, barna kenyér,pufirizs, zsiradék: lenmagolaj, olívaolaj, magvak(mandula,dió,mogyoró,szotyi,tökmag), zöldségből korlátlanul mehet kivéve borsó,kukorica.Ez egy életstílus vagy ezt választod vagy az örök fogyókúrázók boldog táborát képviseled majd, akik doppingolnak(apidex és társai), vagy akik x napos diétákat követnek persze sikertelenül.
2012. szept. 25. 19:01
 2/3 anonim válasza:

Ha tényleg fogyni szeretnél igen, le kell mondanod a csokiról,édességekről.Tésztát ritkán ehetsz,fehérkenyér helyett inkább mondjuk rozsos,teljes kiőrlésű,magvas kenyeret ajánlanék.És igen,szinte csak vizet kellene innod,a fogyás érdekében,szénsavas vagy mentes vizet,talán teát.Ha esetleg sportolnál,akkor mondjuk menj futni,kocogni,gyalogolni,kb. 1 órát ehy héten 4-5 alkalommal.Télen,vagy ha hidegebb idő van ,tornázz otthon,sok videó van a YouTube-on.:)

Sok Sikert.:D

2012. szept. 25. 19:04
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Egészséges étkezés, életstílus

Hidd el finomabbnál finomabb ételek, italok készíthetők, fogyaszthatók.

Egyél sok zöldséget!! Gyümölcs, magok, teljes kiőrlésű gabona...

Google-ben rengeteg receptet találsz, ha keresgélsz + magadnak is szorgoskodhatsz:) (én azt szoktam)

Nyersétel receptek pl.

Ami a folyadékot illeti: Víz vagy citromos víz vagy zöld tea(!!) bio tea... a TEA a barátunk:)

2012. szept. 25. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!