Szülés után kb. hány hónap múlva lesz újból "feszes" - nem lógó a has?
Pffff, nekem majd' másfél éve kellett hozzá, hogy teljesen visszamenjen, de még így is petyhüdtebb maradt. :-((( Viszont csíkos egyáltalán nem lettem, ez volt az öröm az ürömben.
Most a 2.-kal még hatalmasabb a hasam (+20 kg), ez biztos még nehezebben fog lemenni...
Sajnos nekem sem jött helyre soha.
Fogyással és tornával a hasam ugyan laposabb lett, de a bőröm ettől még rondább, csak jobban lógott.
Hát ez elég elkeserítő... többnyire úgy látom a válaszok alapján, hogy nem fog helyrejönni...
Én sokat híztam +20 kg-ot a babánk 4100 grammal jött a világra. A hasam inkább egy zebrához hasonlít, és persze az izom felett érezhető hogy elég sok a háj... ezen felül az izom is elég renyhe, mert ha befeszítem akkor még az alakja is teljesen más mint volt, és ami a legérdekesebb hogy kicsit olyan mintha ferde lenne...
Mindenesetre most el kezdek felüléseket csinálni először csak 15-öt, aztán minden héten 5-vel emelem. Így remélem a szopizásba nem fog gondot okozni.
köszönöm szépen a válaszokat. minden jót!
nekem 6 hónapos a fiam. sokat javult a helyzet, de még van is mit! :) mondjuk még van rajtam plusz kiló bőven.
volt egy kolleganőm, aki nagyon "zebra" lett. az egész teste csíkos. elment plasztikai sebészhez, h ezzel mit lehet csinálni. az orvos azt mondta neki, h csináltasson nagy ciciket, akkor senki nem figyel a csíkjaira. :D megcsináltatta; mostmár nagymellű zebra :)
nagymellű zebra :D .D :D
nagyon jót nevettem, remélem nem haragszol :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!