Hogyan tudnek megszabadulni leagalabb 5kg-tol, aminek nagy resze a hasamon van?
Sajnos eleg regota tobb vagyok a kelletenel. 158cm vagyok es 60kg. 2 honappal ez elott meg 64 voltam, de egy 8 napig tarto hasmenes alatt lefogytam 4 kilot es legnagyobb meglepetesemre nem jott vissza. Legalabb volt valami pozitiv benne:D 2.5 eve szultem, 85kiloval mentem szulni, 69-rol indultam, szules utan egy evig tartott 80-rol 58-ra lemenni, de a dieta abbahagyasa utan visszamentem 64-re es azota nem szantam ra magam az ujabb fogyokurara. Most viszont marciustol el szeretnenk kezdeni probalkozni a 2. babaval es elotte szeretnek legalabb 5kg-ot leadni. Egy kicsit a hasizmaimon is gyurnom kell. Vilag eletemben nagy hasam volt, meg akkor is, mikor nem volt rajtam semmi folosleg...ilyen pokhasu voltam vilag eletemben. Nem is remenykedem en a lapos hasban, de le kene faragni belole egy kicsit. Sajnos egy csomo bor maradt a hasamon, mert hatalmas volt a pocakom az elso terhesseggel. Hogyan erosithetnem meg a hasfalamat a kovetkezo terhessegre? Combom es fenekem egy kicsit azzal a 4kg sulyveszteseggel karcsusodott, szinte meg is vagyok elegedve vele, de abbol is lehet akar meg faragni kicsit. Karomon is meglatszik kicsit a fogyas. Arcomon egybol eszrevettek a kollegak, ha meg 5 kilot sikerulne lefogyni egyenletesen mindenhonnan, akkor mar nem neznek ki olyan nagy tehennek. 52 lenne az alomsuly, viszont akkor a maradek 3 kilot a hasambol kene fogynom, hogy elegedett legyek azzal is.
Mit ajanlotok, hany kaloriat fogyasszak egy nap? Hasra itthon eszkoz nelkul hogyan tudnek gyurni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!