Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétát tudtok nekem...

Milyen diétát tudtok nekem javasolni, amivel 3-4 kg-tól tudnék megszabadulni?

Figyelt kérdés
Ńemtudom,h hogyan és milyen étrendet kövessek,fél éve dolgozom eladónőként,nem tudom mit csomagoljak magamnak,amit hidegen meglehet enni. Mióta dolgozom sajnos vagy egeszz nap éheztetem magam,vagy rágcsálok és igy akkor csak felcsúszik az a pár kg. Tanácstalan vagyok,segítsetek....

2012. dec. 7. 13:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek húsokat, zöldségeket esznek, máskülönben felcsúszik pár kiló, cukorbetegség, szívbetegség.

Bármilyen húst, és bármilyen hagyományos zöldséget (alacsony keményítő tartalmú zöldséget) megehetsz anélkül, hogy beteg lennél vagy elhíznál tőle.

2012. dec. 7. 13:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Paleózz, az hatásos!
2012. dec. 7. 16:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Paleoval már szimpatiźaltam,csak nemtudom hogyan fogjak hozzá és h milyen ételeket készithetek...
2012. dec. 12. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
előbb vagy utóbb muszáj leszel utána olvasni (komoly oldalakon és nem csak így egy-két sornyit róla) és akkor tudni fogod :)
2012. dec. 12. 17:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor főtt kajákról le is mondhatok,vagy van esetleg valamilyen recept a tarsolyotokban,vagy esetleg tudtok olyan weblapot ahol találok paleos recepteket?
2012. dec. 19. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:

A magyar konyha majd' fele paleo ha lehagyod a tejfölt és a kenyeret, de azért én kerestem neked egy oldalt is a több tucat közül.

[link]

2012. dec. 19. 14:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,hasznosnak találom,egyébként a tejfölről szerencsére nem kell lemondanom,mert nem szeretem,a kenyérről viszont már nehezebb lesz...de megbirkózom vele..:D
2012. dec. 19. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!