Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van aki "csak" az utolsó 5...

Van aki "csak" az utolsó 5 kg-jától szeretne megszabadulni? Nincs kedved hogy erősítsük egymást?

Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Huh, nekem összesen ennyi kéne lemenjen. Illetve nem is a súlyommal van a baj, hanem inkább hogy az a szűk 5 kiló ne csak párnácska legyen...

Mindenesetre drukkolok! :)

2012. szept. 11. 15:01
 2/4 anonim válasza:
Nekem is az a fránya utolsó 4-5 kiló kéne hogy lemenjen. Ahhoz, hogy jól érezzem magam, és ne legyen a hasamon az a kis vékony párnácska. (174cm/76kg) Nem vagyok kövér, de engem zavar kissé, és fogalmam sincs már, miért nem akar eltűnni. Pedig futok, edzek, keveset eszek. Mégis van még 1 kis pocakom. Hát folytatom tovább, aztán hátha eltűnik már végre :D Sok sikert neked is! :)
2012. szept. 11. 15:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyjából ennyi kéne:) (Szerintem..)
2012. szept. 11. 15:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem ez nyár elején sikerült másfél hónap alatt, ez nagyjából az "úszógumi" súlya. :) Annyit csináltam, hogy nem ettem rizst, krumplit, tésztákat, péksütit, (rizspufit sem), egyszóval a szénhidrátokat kiiktattam, helyette rengeteg hús, amire a fehérje miatt van szükség, hogy ne fogyj izomból és zöldség (nehogy szorulás legyen). Alkalmanként sovány sajtok, natúr joghurtos saláták szintén hússal és napi 2-3 liter víz minimálisan. Gyümölcsök nagyon ritkán (a fruktóz miatt nem jó) És csak heti 2-3szor voltam futni 30 perceket. 5kg könnyen lemegy. :) Most már újra "teljesen étkezem", annyit változtattam, hogy lecseréltem:

fehér rizs - barnarizs

kenyér - teljes kiőrlésű kenyér

hagyományos tészták - durmtészta

zsemlemorzsa - zabkorpa

Persze a mérték most is fontos maradt, de egyáltalán nem kell éhezni! A fogyókúra sose legyen egyenlő éhezéssel, ezt nagyon sokan elrontják. Nem esznek semmit és fogy az izom és a zsír is egyaránt, az "arányok" pedig nem változnak emiatt.

2012. szept. 11. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!