Szeretnék megszabadulni 5-6 kilotól, de hogyan?
Figyelt kérdés
Az évek (kb. 3 év) alatt rámrakódott egy kis felesleg, amit szeretnék leadni, de nem olyan egyszerű.
Év végére le tudok adni ennyit?
Tartósan szereték megszabadulni tőle. Tapasztalatok?
2012. aug. 25. 15:40
1/4 poiu válasza:
Hetente 1 kg-nál többet nem szabad fogyni, nekem 10 naponta ment le 1 kg kényelmesen, tehát igen a válaszom. A 3 év alatt 5-6 kiló nem jó, de teljesen normális. Napi 5, azaz öt grammot híztál :-). Szerintem ne "fogyózz", hanem gondold végig, mi okozta ezt az 5 grammot. Azt kéne elhagynod (csoki, fagyi, pizza, nass?). Emellett kell egy testhezálló, élvezetes mozgásprogram. Ha ettől nem fogysz egy hónap alatt egy dekát sem, akkor érdemes drasztikus eszközökhöz nyúlni (pl. paleo vagy Atkins).
2/4 A kérdező kommentje:
Az okát tudom, az nem kérdés, akkor kezdtem el dolgozni, kevesebb mozgás, ezzel egyidőben leszoktam a cigiről.
Tehát, ha elkezdtek itthon tornázni, futni, heti 3x, és mondjuk a vacsora adagom csökkentem, akkor év végéig lemehet?
2012. aug. 26. 20:45
3/4 poiu válasza:
Akkor kell fogyóznod. A leszokás utáni hízás nem a napi 5 gramm kategória. Szerintem érdemes kipróbálni az Atkinst vagy a paleot. 2 hónapot szánj rá, utána meglátod, hogy mivel tudod tartani. És hát igen, kell egy mozgásprogram. Sok alacsony aktivitású mozgás (séta a munkahelyre?), kevés nagyon intenzív mozgás hetente 3-szor pár perc (kifulladásig intervallum akármi: futás, ugrókötél, szobabicikli) és ha van energiád egy kis testépítés nagyon hasznos és élvezetes (2 x fél-1 óra).
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi:)
Ezek a fogyókúrák elég idegenek nekem, most utánanézek. Edzéstervem van, az étkezésen szeretnék módosítani.
2012. aug. 27. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!