Ki az, aki holnaptól, kökeményen elakarja kezdeni a fogyókúrát és csatlakozna hozzám?
Figyelt kérdés
Sziasztok.én már vagy 3hete ingadozom,hol csinálom,hol nem!és ez igy nem jó!!!van olyan akinek társra,motivációra van szüksége?mert nekem igen:-)ne egymást kövessük,ki-ki a maga módján,de tartsuk egymásba a lelket és osszuk meg egymással a napi sikerélményeinket.többit megbeszéljük privibe!2013. jan. 17. 19:32
1/11 anonim válasza:
én már pár napja elkezdtem, de csatlakozom:)
2/11 A kérdező kommentje:
Szia!:-)de jóóó neked!nekem eddig nem ment,de majd holnaptól...tarthatatlan már ez az állapot!nekem elég soktol kene megszabadulnom:-( de valamiért nem megy,pedig az elszántság meg van....de nem tudom....és nem a finom kaják miatt! Eddig hogy megy?ha gondolod h ne itt tárgyaljuk ki irj privibe :-)
2013. jan. 17. 19:45
3/11 anonim válasza:
Miért nem megy.. nem lehet, hogy olyan ételeket eszel, amiktől csak még éhesebb leszel, nem igazán segítik a fogyást, és így nem a te hibádból, de tarthatatlan lesz a terved?
4/11 A kérdező kommentje:
Vhogy olyan szinten vagyok,hogy bármit megeszetj büntudatom van!elkezdek sportolni,az elhatározás megvan,mégis úgy álok hozá ugy is dagadt maradok!am a tervem holnaptól.reggelim to8jásrántotta kenyer minden nelkul,ebed zoldseg,husi,utana meg csak almamax 2db.es sok sok viz
2013. jan. 17. 20:26
6/11 anonim válasza:
Én is csatlakozom szívesen. De amit leírtál étrend az nem igazán jó.
7/11 anonim válasza:
6. vagyok én már 1 hete csinálom amúgy :)
8/11 anonim válasza:
nem kőkeményen kellene,hanem átgondoltan,logikusan.
10/11 A kérdező kommentje:
Kedves 6os!igazad van,tényleg tré amit leírtam!elhatározás,teljes életmódváltás,semmi csoki,nasi,sóschips stb.cukros ücsi,csak ásványviz,mentes,sok zöldség,gyümölcs,soványhusi,mindent inkább parolni,mint sütni,ahova csak lehet séta,itthon szobabicó,amikor csak idom engedi.lehet h lassú lesz,csak legyen hatásos!neked hogy megy?min változtattál?
2013. jan. 17. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!