Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki az, aki holnaptól, kökemény...

Ki az, aki holnaptól, kökeményen elakarja kezdeni a fogyókúrát és csatlakozna hozzám?

Figyelt kérdés
Sziasztok.én már vagy 3hete ingadozom,hol csinálom,hol nem!és ez igy nem jó!!!van olyan akinek társra,motivációra van szüksége?mert nekem igen:-)ne egymást kövessük,ki-ki a maga módján,de tartsuk egymásba a lelket és osszuk meg egymással a napi sikerélményeinket.többit megbeszéljük privibe!

2013. jan. 17. 19:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia! Én már lassan 3 hete diétázom,kilengések nélkül. Az a javaslatom hogy készíts egy jópofa naptárat,tegyél ki képet valami cuccról aminek nagyon örülnél (nálam egy parfüm van kint amit ezer éve meg akarok venni). Írd össze fejben hogy mit az amiben változtatni akarsz és válassz ki belőle 1-et vagy 2-t és írd fel a naptárra (nálam az a főcél hogy rászokjak a paleo-primal étkezésre és ennek az első 2 lépcsőfoka a cukor és a liszt teljes elhagyása) és pipálj ki minden napot amikor sikerül tartanod magad a szabályaidhoz. Ha kihágás történik,azt is írd fel és hó végén látni fogod összesítve hogy megérdemled-e a kitűzött jutalmat. Ne kapkodj,ne akarj mindent azonnal mert akkor nem fogod tudni magad "átállítani". Én is kicsit korholom még magam amikor becsúszik heti 1x-2x egy kis rizs,de fél évet tűztem ki magamnak életmódváltásképp szóval ráérek. Nem fogok rizst-rizzsel zabálni mert most még nem tiltottam meg magamnak,de nem is esek kétségbe ha alkalomadtán eszek.

A másik ötletem pedig az hogy próbáld a szénhidrátokat alacsonyan tartani (gyümölcsökre nagyon figyelj oda,zöldségekből gyakorlatilag bármennyi mehet) és a zsírt egy kicsit emelni. Én sokkal inkább jóllakottnak érzem magam ha a zöldség-hús menühöz jár egy kis zsír is :)

Sok sikert és kitartást!

2013. jan. 17. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!