Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Hogy is van ez? Ha kevés...

Hogy is van ez? Ha kevés szénhidrátot is eszek, akkor a húsban lévő zsír már elraktározódik?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a paleo étrend és elkezdtem követni. Szóval csak olyanok válaszát várom, akik értenek hozzá és nem kezdenek el trakálni a teljes kiörlésű kenyér baromsággal. Szóval azt olvastam valahol, hogy a húsokban lévő zsír csak akkor raktaározódik el, ha széndhidráttal együtt fogyasztjuk. Szóval, ha teszemazt eszek egy szelet disznóhúst, utána pedig egy gyümölcsöt(ami szénhidrát) akkor árt(lerakódik) a húsban lévő zsír?
2013. jan. 30. 16:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Na akkor kapja be a paleo:) Jó, hogy nem ezt szajkózzák mindenhol, hanem csak, hogy ehetsz zsíros húst és nem hízol....
2013. jan. 31. 20:39
 12/14 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha előbb letesztelnéd magadon, mielőtt az egészet abbahagyod?

Egyél zsírt és egyél gyümölcsöt is, aztán nézd meg mi történik, ha nem fogysz, akkor egyél kevesebb gyümölcsöt...

Nem kell egyből feladni...

2013. máj. 26. 18:02
 13/14 anonim válasza:

Az egész egy baromság. 7000 kalóriát eszel = 1 kg-ot hízhatsz. 1 g zsír = 9 kcal (fehérje,szénhidrát=4g). Szerintem semmi afféle nincs hogy blablabla megeszel egy kg húst majd eszel rá egy almát = kövér leszel, míg ha megeszel 1kg húst simán akkor nem leszel kövér...

Szerintem törekedj a soványabb húsok fogyasztására, és ne hidd el vakon az ilyen alaptalan baromságokat...

Amúgy a teljes kiörlésü kenyér nem baromság.

2013. szept. 16. 16:49
 14/14 anonim válasza:

Az egész egy baromság. 7000 kalóriát eszel = 1 kg-ot hízhatsz. 1 g zsír = 9 kcal (fehérje,szénhidrát=4kcal). Szerintem semmi afféle nincs hogy blablabla megeszel egy kg húst majd eszel rá egy almát = kövér leszel, míg ha megeszel 1kg húst simán akkor nem leszel kövér...

Szerintem törekedj a soványabb húsok fogyasztására, és ne hidd el vakon az ilyen alaptalan baromságokat...

Amúgy a teljes kiörlésü kenyér nem baromság.

2013. szept. 16. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!