Paleo diétázok és kettlebellezek, a célom hogy az izmaim növekedjenek, jó lesz-e a következő terv?
TaplalkozasHarcmuves#8:
A rizsben lévő lektinek főleg a héjában vannak, a fehérrizsben elhanyagolható a mennyisége. Ennyi erővel a spenót oxalátjai miatt is aggódhatnánk.
Van, amihez a zsírból származó energia nem használható. Ilyen az intenzív izommunka, ami cukor nélkül nem megy. Ráadásul ha nincs cukor, akkor azt fehérjelebontásból kell biztosítani, ami izomvesztést jelent.
Aeorob edzéshez tényleg nem kell keményítő, ott mehet a zsírégetés, akár éhgyomorra is.
El lehet érni, hogy eltolódjon az anyagcsere a zsíranyagcsere irányába, de olyan csak a mesében van, mindenre jó a zsír.
Jó érvek.
Én tolok kemény anaerob edzést (lehet röhögni- harci taichit :D) azért elüzemelgetek én is.
Kb. pont úgy mint akik egész nap szénhidráttal töltöttek edzés előtt.
Passz, de birkózók sem vetik meg a lowcarbot, pedig ők sem csak lazulnak edzéseken. Mindenki megtalálja hogy jobb neki.
"TaplalkozasHarcmuves válasza:
És ha zsírt enne eleget, akkor is kellene keményítő?"
Extrém anaerob igénybevételhez vszínűleg kell. De ezen még vitatkozgatnak a szakértők :-)
Na én tegnap kipróbáltam csirke rizst ettem edzés előtt pár órával. Kb. ugyan úgy jó voltam mint általában.
De ugyan úgy fájt is ha gyomron csűrtek (van egy pont a gyomorszáj mellett kb. 2 ujjnyira, ha azt oldalról megütik akkor összekapcsolja a gyomrot és a vesét, és az egyik leghörgősebb hangot tudja kihozni az emberből az érzés).
De amúgy ja, azért a csirkerizs finom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!