Így menni fog a fogyás?
Figyelt kérdés
sok zöldséget eszek, naponta max 3 db gyümölcsöt, 3db tojást, amennyit tudok, annyi húst (ez elég kevés, max kolbász vége naponta: nincs pénz ilyenekre... káros kajákra bezzeg van...), és zsírral sütök főzök. Mangalicazsírom van itthon. A zsírtól van energiám, de aggódok, hogy ez fog keresztbe tenni nekem, ez miatt nem fogok fogyni. pl szoktam serpenyőben fonnyasztani apróra vágott zöldségeket, és abba van, mikor 2 evőkanálnyi zsírt is teszek. Aztán miután megeszem vagy 3 óráig nem vagyok éhes, tegnap estig nem ettem. Nem káros ez?2013. máj. 7. 05:50
11/19 anonim válasza:
Tóth Csaba nem normális(Szendi Gáborral nincsenek is jó viszonyban, pl beperelte Gábort meg ilyesmik), a kókuszzsír jobb mint az állati, mivel nagyon magas az MCT tartalma és alacson omega 6 tartalma van, az állati zsíroknak mind magasabb az omega 6 tartalma :o (kivéve a halolaj) ő mivel bizonyítja, hogy jobb az állati zsír mint a kókusz?
12/19 anonim válasza:
darált disznóhús pl szokott lenni 990/kg áron, vagy tarja, oldalas, comb, ezek se drágák, de a csirkéből, ha szereted, olcsó a comb, a csirkeszárny pl.
13/19 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm nektek a segítséget!!!!
Azt hittem, hogy dr.Tóth Csaba Szendi Gáborral nagyon jó barátságban van, de naiv vagyok :) Szerintem is pár fokkal jobb a kókuszzsír, több mennyiségben
2013. máj. 14. 21:52
14/19 anonim válasza:
Csirke szívet vettem 400 forint alatt (Lidl-ben hentesnél, piacon is hasonló áron lehet. talán).
auchan-teszkó: sertés-marha darált olyan 800-900 ft szokott lenni. Hát, szerintem ez jó. Ez van.
15/19 A kérdező kommentje:
köszi! körülnézek akkor! Szívet még sose ettem, de olyan furcs abelegondolni, hogy az dobogott egy állatban :D
2013. máj. 14. 22:07
16/19 anonim válasza:
a hús is megfeszült és elernyedt :D
17/19 anonim válasza:
Viszont az lényegében izomszövet.
18/19 A kérdező kommentje:
igen, ez is igaz. na majd még alszom rá egyet :) tudom, értelmetlenül van ilyen ellenérzésem a szívvel, nyelvvel szemben :D
2013. máj. 14. 23:19
19/19 anonim válasza:
*szöcs-szörcs-szörcs*
Van aki nem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!