Ez jó módszer lehet?
Figyelt kérdés
Reggelire egy kisebb magos croissant-t ennék koffeinmentes tejeskávéval (~300 kcal), ebédre húsos/tojásos/sajtos salátát ennék (~400 kcal), vacsorára pedig meleget (saláta+hús) (~4-500 kcal), plusz napközben gyümölcsöt (200 kcalon belül). Heti négy edzéssel ez milyen eredményt hozhat?2013. márc. 17. 19:35
1/6 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy ugye a reggelit leszámítva paleóznék. Egyébként 162 cm vagyok, 63 kg.
2013. márc. 17. 19:38
2/6 anonim válasza:
Működhet..
Egészen véletlen megtalálod az egyik legegészségesebb, legnagyobb gyógyítási potenciállal bíró táplálkozási módot, a megvalósítás: a legfontosabb étkezésre az elképzelhető legszemetebb kaját eszed, ami még nem öl meg rövidtávon.
Igen, ha a nap hátralevő részében egészségesen eszel, az minden bizonnyal segít, még a fogyásban is.
3/6 A kérdező kommentje:
Oké, nem hiszem, hogy ebbe fogok belehalni... Különben is, ezzel együtt is sokat teszek az egészségemért szerintem. Amúgy köszi a választ!
2013. márc. 17. 21:09
5/6 Old New LifeStyle válasza:
Nekem az a saját tapasztalatom, hogy elég egy minimális mennyiségű gyors szénhidrát is ahhoz, hogy aznap ne fogyj semmit. Ha nem akarsz fogyni, akkor sem okos dolog reggel megküldeni a hasnyálmirigyedet egy adag gluténes szénhidrátbombával! ;)
ONLS
6/6 anonim válasza:
Szerintem se jó ötlet a croissant+tejeskávé, inkább csinálj valami fincsi paleo sütit, van egy csomó az interneten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!