Ez jó módszer a fogyásra? 169cm vagyok és 61kg
Az előttem szólóval nagyon nem értek egyet. Én is 169 cm vagyok és pont 61 kg. Szóval ugyanaz, mint a kérdező. Hidd el, hogy sokat számít. Legalább is nekem 54-55kg lenne az optimális, ami kinézetre is jó, mert ez a plusz 6kg meglátszik. Legalább is rajtam.
A kérdésre rátérve pedig, így soha a büdös életben nem fogsz lefogyni.
Szóval müzlivel, croissanttal és valami egyéb édességgel, fogyasztásra ALKALMATLAN 'hizlaló' tápanyagtartalomtól mentes műkajával (igen, a müzli és a sütemény is ilyen) akarsz fogyni? Mesélnél még róla kicsit?
Nem rosszindulatból,de mi az,h nem fér bele az idődbe?
Gondold át mi az indok? persze magadban nem muszáj válaszolni,ha titok
Tanulás? hát akkor tanulj előre..ha látom,h tz lesz elkezdem időben így marad mindig időm fél óra sportra legalább( elég kemény suliba járok)
Külön program? pl. hegedű..hát akkor sétálj el a zenesuliig vagy pótold ki és sétálj egy nagy kört még..
Pasi? Barátok? együtt is sportolhattok..egyik barátnőmmel futni járok és görkorizni a másikkal kondizni a 3.al bicajozni és még nyáron a pasimmal is bicajoztam
dolgozol suli mellett? itt is van lehetőség több gyaloglásra..
De egyébként este 10kor is lehet sportolni fél órát
vagy reggel 5kor..
Azt tudod hogy egészségtelen?
Hát ezért. A fogyás a te esetedben egészséges lenne. Egészségtelen életmóddal, táplálkozással nem lehet egészségesebb állapotot elérni. Koplalni lehet, nagyon keveset enni a "0" minőségű sz.ar kajákból, és akkor szépen elsorvad a tested, de ez nem fogyás. Ha meg ilyen kajákat eszel, csak kevésbé egészséges -> még hájasabb leszel. Próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!