Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a legjobb módszer a fogyásra?

Mi a legjobb módszer a fogyásra?

Figyelt kérdés
Jön a nyár egész nap "foglalkozhatok magammal" és hát nyáron leszeretnék dobni egy tizest.Mi lenne a leghatásosabb módszer?Hozzá teszem még fiatal vagyok (16).Miket tudnátok ajánlani?:)
2012. máj. 28. 22:28
 1/7 anonim válasza:
Rengeteg sport, kevés szénhidrát, rendszeres és egészséges étkezés.
2012. máj. 28. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Én azt a több ezer kérdést és választ tudnám ajánlani, amit ebben a témában feltette itt, mert új választ már nem nagyon fogsz kapni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=fogy%F3k%FAr..

2012. máj. 29. 00:31
 3/7 anonim válasza:
55%

Nekem a következő jött be anno:

no kenyér, no üdítő, no cukor. Csak víz vagy citromos víz.

délelőtt gyümölcs, délben valami egészséges kaja, lehetőleg zöldségből, fehér húsból, de szigorúan fele annyi, mint amit előtte ettem.Úgy könnyebb, hogy miután szedsz a kajából, elpakolod az edényeket, így nincs szem előtt.:)

Ebéd után 2 óráig semmi,majd 5-ig még jöhetett nyers zöldség, gyümölcs.

Emellett napi 1 órát tornáztam otthon.

Ezt a fogyókúrát én találtam ki magamnak sok-sok éve és egy nyár alatt lefogytam 85-ről 56 kilóra.

Azóta eltelt 15 év, szültem 2 gyereket, de most is 61 kiló vagyok.

Ha odafigyelsz magadra, nem jönnek vissza a kilók.

2012. máj. 29. 07:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, megkérdezhetem, hogy kb milyen ütemben fogytál? 1 hónap alatt mennyi ment le?

Kb ugyan ezt csinálom most én is, reménykedem hogy 1 hónap alatt 4-5 kg-tól megszabadulok így.

2012. máj. 29. 09:50
 5/7 anonim válasza:
Már régen volt, de az biztos, hogy a nyári szünet elején kezdtem és augusztusban, az évnyitón már 56 kg voltam. Az első hónapban tuti, hogy lement 10 kg. Tudom, sokaknak ez túl gyors, de kb. 2 hét után hozzászokik az ember és mint írtam, nekem nem jöttek vissza a kilók.
2012. máj. 29. 11:16
 6/7 anonim válasza:
4-5 kg biztosan menni fog. Még annyit tennék hozzá, hogy szerintem fontos, hogy finomakat egyél. Akkor sokkal kevésbé vágyakozik az ember más kaják után. Sok sikert!
2012. máj. 29. 11:25
 7/7 anonim ***** válasza:
2012. máj. 29. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!