Két kisgyerek mellett és egy tészta-húsevő férj mellett hogyan lehet paleo életmódot folytatni egy nőnek?
Lehetőleg olyan írjon, aki hasonló szituációban van.
Nem mondom, hogy hiszek benne, mivel még nem próbáltam. Bízom benne, ez a helyes kifejezés. Viszont a gyerekeimnél óvatosabb vagyok, ezért szeretnék tapasztalatokat.
#5: Annak idején engem is érdekelt ez, mivel az önmagával sűrítés nem olyan, egyes ételeknél direkt kell a plusz íz és kalória is, hogy táplálóbb legyen a leves vagy főzelék :) Rákerestem, hogy "paleo rántás helyett", s megkaptam, hogy az őrölt szezámmag jó liszt helyett. Kipróbáltuk, bevált.
Ahogy írták, egy csomó ételt ehetsz, amit ők, részben Te más körettel, részben pedig jó a paleós alternatíva, ők is ehetik azt, minden probléma nélkül. Még igen finom, s nem is túl speckó és drága paleós sütik is vannak :D.
A húsokat ne panírozd, ésatöbbi. Ha jól csinálod, nem hiszem, hogy panaszkodnának a családtagjaid :)
Picit hasonló volt nálunk a helyzet. Én kvázi paleóztam, a feleségem rizs-krumpli mániás. Én főzök, ettem a húst zöldséggel, ő meg rizzsel. Pár hónapja magától elhagyta a keményítőt. Akkor se volt bonyolult, most kicsit egyszerűbb.
Abból nem lehet baj, ha mindig van az asztalon saláta, párolt zöldség, ilyesmi... :-)
A kvázi azt jelenti, hogy nem vallásom. Glutént nem eszem, de sűrítéshez szoktam használni burgonya vagy kukorica keményítőt. Nagy dolog! Gyakrabban használok lenmaglisztet, mert szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!