Kisgyerek, illetve család mellett lótartás?
Nem bértartó vagyok, hanem a szüleimnél tanyán vannak a lovaim. Férjnél vagyok, három gyerkőcöm van, 4 és fél éves, 2 és fél éves, 9 hónapos.
Terhesség előtt versenyeztem, lovas edzőként és terápiás lovasoktatóként dolgoztam. Terhesség alatt lovagoltam, az első gyerkőccel majdnem végig, a másodikkal csak azért nem, mert az elsőt nem nagyon volt kire bízni (rendszeresen kijártam gyerekestől a pacikhoz, csak nem ültem föl), a harmadikkal megint lovaztam, mert addigra anyukám már nem dolgozott és tudott vigyázni a többire.
Régen minden munkát magam végeztem a lovaim körül, mostanra kicsit olyan, mintha bérben lennének, hiszen főként tesóm meg apukám eteti őket, bár amikor csak lehet, be szoktam segíteni, de persze ezt csak akkor tehetem, ha a gyerekekre van felügyelet. Azért hetente többször kinn vagyok, hétköznapokon szinte minden nap kimegyek (nagyokat elviszem oviba, a kicsivel meg elvan anyukám, ha kellek, akkor szól és bejövök), lovazok, teszem a dolgom, aztán rohanás haza, hogy kaja is legyen, rend is legyen, a nagyokért is odaérjek az oviba (legkésőbb háromkor, ébredésre megyek értük, de sokszor hazahozom őket már ebéd után), de jó szervezéssel azért beleférnek a dolgok. :-)
Szerintem minden rajtatok függ, csajok, ha akarjátok, meg tudjátok oldani, hajrá! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!