Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Mit szóltok ehhez? Én teljesen...

Mit szóltok ehhez? Én teljesen kiakadtam!

Figyelt kérdés

Most olvastam ezt a kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Én is igyekszem jól enni. Kerülöm a tejet, lisztet, cukrot. De a kérdésben leírt liba kiverte nálam a biztosítékot! Hogy lehet az étel miatt legyilkosozni a születésnapos nagymamáját?! Ti mit szóltok ehhez? Ugye az ilyen fajta elvakultság nem csak szerintem felháborító!

2013. ápr. 2. 22:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem csak szerinted.

Ez egy kategóriában van azzal, amikor a nyersvegánok azzal jönnek, hogy ha főzöl, akkor módszeresen MÉRGEZED a családodat. Ezt amúgy ki is írják blogba.

Én kedvelem a paleót és a nyersveganizmust is, rengeteg étkezésem nyersvegán és/vagy paleo, de a bigott intoleranciát nem bírom. A táplálkozás számomra béke és kellem, nem gyűlölködésre és felsőbbrendűségre okot adó dolog.

2013. ápr. 2. 22:34
 2/19 anonim ***** válasza:
15%

Te sem eszel jól, ha kerülöd a lisztet, tejet cukrot. A tejben sok kalcium és D vitamin van, ami kell a csontok erősségéhez. Ha nem eszel cukrot, akkor az inzulintermeléseddel lesz baj.

Az a liba pedig teljesen hülye,. A Paleo egy értelmetlen, és káros divat. De ha tökre akarja tenni a saját egészségét, akkor is pofátlanság így megsérteni a mamáját. Ha nem tetszik, amit főzött, akkor nem kell enni belőle, vagy nem kell elfogadni a mama meghívását.

2013. ápr. 2. 22:36
 3/19 anonim ***** válasza:
81%
anyuka apuka helyében én azért belevertem volna párszor a kisasszony fogsorát az asztal szélébe. az egy dolog hogy ő b.rom de nem kell másokra is ráerőltetni a hülyeségeit.
2013. ápr. 2. 22:37
 4/19 anonim ***** válasza:
91%

#2: Nem ártana utánanézned a tényeknek és főleg helyretenni a logikádat. Csak mert valamiben van egy olyan anyag, ami az embernek kell, nem jelenti azt, hogy nélküle nem jut hozzá. Sőt, nem elég benne lenni, annak hatékonyan fel is kell szívódnia.

Én rég nem iszom tejet és rengeteg kalciumhoz jutok olyan forrásból, amiből remekül fel is szívódik. A D-vitamin is megvan oly sok mindenben, én személy szerint gyártom is, csak süssön a nap.

2013. ápr. 2. 22:39
 5/19 anonim ***** válasza:
64%

Totális idiotizmus, az agyára ment már a dolog. A paleo sem hatásosabb semmilyen más diétánál, hosszabb távú hatását pedig senki nem tudja megmondani.

Az tuti ha az én gyerekem csinálta volna ezt az én anyukámmal, úgy pofán vágom, hogy többet a paleo szót se tudná kiejteni.

2013. ápr. 2. 22:46
 6/19 anonim ***** válasza:
20%

#4-es

Káros a tej? Te is begolyóztál? Azt aláírom hogy a bolti agyonpasztőrözött tejek nem jók de istenem! Az emberiség évezredek óta issza. Bajuk lett belőle? NEM! marhaság.. Maximum a fogyókúrázók kerüljék punktum.. De persze te azt csinálsz amit akarsz, én imádom a tejet szóval nem fogok lemondani róla mert hogy "nem jó a szervezetnek" Egyszer élünk..

2013. ápr. 2. 23:13
 7/19 anonim ***** válasza:
70%
igen, az emberiségnek lett baja a gabonától és a tejtől, kedves utolsó
2013. ápr. 2. 23:16
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
#6: Speciel abban a hozzászólásomban nem írtam, hogy káros a tej. Más kérdésnél már volt ilyen, legalábbis utaltam holmi cikkekre és az azokban levő tényekre (én ugye nem tudhatom a tutit, laikusként), logikára, s főleg a boltit szoktam kritizálni, mert azt a legjogosabb - de itt nem. Egy oltári nagy ökörséget próbáltam helyretenni csupán. Felőlem pedig igen tág határok között azt iszol, amit akarsz. A házi tej amúgy tényleg jobb, ha már tejet iszol, jobb, ha azt :)
2013. ápr. 2. 23:18
 9/19 Julie S ***** válasza:
100%
Azt remélem, hogy mindenki érzékeli, hogy itt nem a paleóval van a baj. Ezt bármi egyébbel is előadhatta volna a kedves húg. De hát ez van, nem mindenki úgy viselkedik, ahogy azt elvárják tőle mások. Ám úgy vélem, felnőtt, érett emberek képesek ezt is kezelni. Sajnos nem tudja mindenki, hogyan is kell tapintatosnak lenni, vagy ügyesen kikerülni bizonyos dolgokat. Vagy megtanulja ezt később, vagy nagyon egyedül marad majd.
2013. ápr. 2. 23:21
 10/19 anonim ***** válasza:
57%

Ha a tej, cukor, gabona egészséges lenne nem gyógyult volna meg sok ismerősöm refluxból, IR-ből, Chron betegségből, ekcémából én meg a pikkelysömörömből. Puszi.

A húgnak igaza van, de túl durván adta elő.

2013. ápr. 3. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!