Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A FIDESZ velünk fizetteti a...

A FIDESZ velünk fizetteti a kampányát? Ma édesanyám (kisnyugdíjas) kapott egy névreszóló levelet O. V. -től. A levélben egy csekk is volt - kérik segítse a kampányt. Mit szóltok ehhez? Én kiakadtam.

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 15:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%

Nyugi, azt a levelet nem Viktor küldte, hanem a FIDESZ propagandistái. :) Vikinek van jobb dolga is ennél.

Ettől függetlenül elég undorító eset.

Az sem valószínűtlen, hogy direkt kispécizik maguknak a nyugdíjas öregasszonyokat, akik már azt sem tudják, hogy fiúk-e, vagy lányok...

2010. márc. 12. 15:53
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem akarsz, ne fizess neki, ennyi. Minden párt kér támogatást. A nyugdíjasok meg úgyis az mszp-re szavaznak, a fidesz elpazarolt egy szórólapot.
2010. márc. 12. 15:54
 3/15 anonim válasza:
85%
Ja!Én is kaptam!3 pici gyermekünk van.Majd pont erre fogok költeni:)Nem baj,jót röhögtünk!Tőlünk várnak segítséget....hihetetlen
2010. márc. 12. 15:55
 4/15 A kérdező kommentje:

Kedves Első!

Köszi a válaszod, de lenne egy ellenvetésem. Az édesanyám nem öregasszony, aki nem tudja már a nemét sem. Teljesen modern,ép elméjű 65 éves nő, aki eddig a Fidesz felé hajlott. Eddig...

2010. márc. 12. 16:04
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Minden párt számít a segítségekre, ez igaz.

Csak míg pl. egyesek egy rendezvény alkalmával kitesznek egy urnát, amibe az dob bele aki akar, és nem járkálnak a nyakára, addig egyes pártok névre szóló levelekkel meg csekkel "zaklatják" az embereket.... Holott szerintem többet veszteek így, míg nyernek, hiszen a levelek kipostázása, a papír, boríték, nyomtatás/fénymásolás... Aki meg nagyon támogatna akarja őket, valószínű eddig is tudta, hol teheti meg!

2010. márc. 12. 16:12
 6/15 anonim ***** válasza:
27%
Mi ezzel a probléma? Valaki pisztollyal kényszerít, hogy feladd azt a csekket?
2010. márc. 12. 16:12
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Te fa..ka..ap g..ci a FIDESZ HÍVEKKEL fezettetti, neked semmi közöd hozzánk te gy..ér, nem kötelező!!! Önzetlenség, csapatszellem, tenni akarás másokért,,, ezek nem ismerős szavak?
2010. márc. 12. 16:46
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Te szerencsétlen majom!Adjál fel lóvét bátran,mert ez alapján kérdést írni...Terhes vagy!
2010. márc. 12. 17:13
 9/15 A kérdező kommentje:

Kedves 16:46!

Így beszélsz a családoddal, barátaiddal is? Mert akkor az utóbbiból nem sok lehet.... Hol van itt a csapatszellem? Egyébként természetesen egy ilyen levélre nem fizetek be pénzt. Én ezt zaklatásnak érzem. De mindenki úgy gondolja, érzi, ahogy akarja. Ha akarnék pártot támogatni, megtalálnám a módját. Én ezzel a módszerrel nem értek egyet. De nyugodtan lehet másképp gondolni, csak kulturáltan. Kérlek!

2010. márc. 12. 18:06
 10/15 anonim ***** válasza:
Most mit kell ezen kiakadni? Attól nem akadsz ki , hogy mi folyik az országban? Az csak egy ártatlan levél.
2010. márc. 12. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!