A FIDESZ velünk fizetteti a kampányát? Ma édesanyám (kisnyugdíjas) kapott egy névreszóló levelet O. V. -től. A levélben egy csekk is volt - kérik segítse a kampányt. Mit szóltok ehhez? Én kiakadtam.
Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 15:49
11/15 anonim válasza:
"Kulturáltan"el is dobhattátok volna a kukába,nem itt kellene lázítani...Én meg azon akadtam ki,hogy nem is szavaztam az MSZP-re mégis nekem is rosszabb lett az életszínvonalam miattuk!Szerinted érdekel valakit?
12/15 A kérdező kommentje:
Eltaláltad, kedves válaszoló. Kidobtam a kukába. Nem lázításnak szántam, csak kíváncsi voltam mások véleményére.Kaptam is egy-két értelmes választ.Nekik köszi.Egyébként az is érdekel, ami az országban folyik, de most ezt szerettem volna kérdezni és nem mást.
2010. márc. 12. 21:14
13/15 anonim válasza:
16:46 ki a p*cs vagy Te, hogy így beszélj??? Milyen jogon?? Kinek képzeled Te magad?????? Az Édesanyámmal beszélsz így Te kö*ög. a saját anyáddal is így beszélsz???bunkó -.-" ha nem tetszik a kérdés nem kell válaszolni. 17:13 meg a másik, mit kell le majmozni a másikat?? Ez Téged minősít meg az iq-at, hogy a béka se**e alatt van, meg ha eggyel kevesebb lenne akár növény is lehetnél. NEM KÖTELEZŐ A KÉRDÉSEKRE VÁLASZOLNI, FŐLEG NEM ILYEN STÍLUSBAN!!!
15/15 anonim válasza:
A költségvetésből az összes párt megkapja a kampányhoz szükséges támogatást, amit én személy szerint eddig is felesleges kidobásnak, pazarlásnak tartottam. Osszák be azt, ami van, van gyűjtsenek a támogatóktól, vagy a tagjaiktől. Nincs pénz a gyógyításra, oktatásra..... és még sorolhatnám, de a kampányra van. Szomorú:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!