Kiakadtam. Mit szóltok ehhez az egészhez? (folyt. Köv)
Sziasztok! Elég nagy gondom van,kicsit hosszú lesz de köszönöm aki elolvassa és válaszol rá!
Nos a sztori:
jelenleg 8-os vagyok. tavaly 7-be kaptam egy új osztály főnököt. Az elejétől nem szimpatizáltunk egymásnak.. de próbáltam közeledni felé. Lehordott akkor is minden útszélinek szó szerint,volt egy piercingem másnak nem szólt nekem 1x szólt,mondtam hogy holnap már nem lesz bent, erre oda jött és kitépte 2 öltéses varrás volt...
ez a tanár csak a vesztemet akarja. nem tudom miért.
akkor anya kiment olaszba tesómhoz mert pánik beteg és nincs kint senkije tesómnak,elájult állandóan,rosszul volt,stb.. anya pedig kiment 1 hónapra de volt aki vigyázott rám... Hát ő egy férfi volt egy családi barát akit 10 éve ismerünk.. az of pedig elkezdte terjeszteni hogy biztos a barátom,meg anya kiment ku*válkodni,meg hogy én több f*szt fogtam már életemben mint ajtó kilincset...
(büszke vagyok arra hogy szűz vagyok ilyen idős koromban)
nem vagyok kiváló tanuló és ez nagyon szúrja a csőrét.. tavaly is megpróbált megbuktatni,de nem sikerült neki. most megint azon van. PL: ok nélkül írja az egyeseket befele.. ja és elne felejtsem.. elég sokat vagyok beteg,és idáig kb 200 órát hiányoztam. most még 2 hete itthon vagyok az kb még 50 óra.. de sokat mondtam lehet...
na és szóval: minden egyes óra levan igazolva,de ő fogja magát és beír hiányzónak,én pedig nem tudok róla és csak nézek hogy mi ez az igazolatlan amikor ott voltam suliban.
azt akarja hogy elvegyék a támogatást és minden ilyesmit..
tavaly is kb 200 óra volt a hiányzás erre év végén kijön a papír hogy 500 óra hiányzás és 200 óra igazolatlan.. hát ez már a pofátlanság határa... Bele röhög a pofámba ha van olyan,olaszba él ugye tesóm,karácsonyra is kinn voltam,nyáron is ott szoktam lenni ls húsvétra is megyek,ezt felhánytorgatja,hogy de jó egyeseknek hogy kimehetnek,neki még egy fagyira se telik.. hát kiakadtam..
vagy még pl: ünnepség volt,felvettem egy szoknyát (térd feletti volt) egy kb 3 cm magassarkú cipőt,és egy fehér inget... meglátott azt mondja: hogy honnan jöttem a Tiszairól?!?! és szabályosan elkezdett velem ordítozni a magassarkú miatt másnak meg volt 5-6 meg 10 centis a sarka.. én nem csinálhatok semmit.. Ha beírom az ötöst akkor ő kihúzza... mindenkinek kibeszél.. anya elég idős( 58 éves) és alszik 8-9ig.. ezt meghallotta a tanár rögtön elpletykálta mindenkinek... mindent kiforgat elpletykál,és kikészít.. lassan nyugtató kell.. Hajnalba hív hogy megyek-e suliba meg ilyenek.. ha nem megyek suliba mert beteg vagyok ( mint említettem elég sokat vagyok beteg) rögtön hív és ordít édesanyámmal is.. anya beszélt már vele.. akkor 1-2 napig leszállt rólam de utána folytatta.
Ő a matektanárom is,ha valamit nem értek szó szerint lesz@rja,és azt mondja hogy mit érdekli őt hogy tudom-e vagy nem... ha viszek igazolást papíron mert nincs ellenőrző mert beszedte akkor a papírt széttépi és kidobja utána meg üvöltözik hogy nincs igazolás.. Akkor felhívta a gyámhatóságot hogy jöjjenek ide ki mert hogy büdös vagyok,retkes vagyok,nincs rajtam tiszta ruha meg hogy egy büdös cigány putri vagyunk édesanyámmal együtt.. ki is jöttek csak ráb*szott a tanár mert nem vagyok se cigány,se putris eléggé jól élünk jobban mint ő az tuti.. Mindennap fürdök 3 naponta hajat mosok és mindennap más ruha van rajtam!!!! nem úgy mint rajta hogy 1 zokni 1 hétig meg 1 felső 2 hétig.. gondoltam hogy most már beszólok neki,de akkor rosszabb lenne.. vagy nem tudom mit lehetne tenni..
akkor itt van még 1 példa csak hogy mindenki lássa hogy milyen jó helyzetben vagyok. ugye most van a felvételi időszak.. azaz már megírtuk hogy ki hova akar menni..
beírtam 2 iskolát egy egészségügyet és egy közgazdaságit..
beadtam a papírt és a sorrend az egészségügyi és a második a közgaz (2 szakkal) erre ő mondja hogy úgyse vesznek fel és jelöljek gyenge sulit hátha oda talán felvesznek.. nem akartam de bejelöltem egy kozmetikust.. és a sorrendet az én tudtom nélkül változtatta meg így hogy a közgaz az első a egészségügy a második és a kozmetika a harmadik.. Hát kiakadtam.. kb 2 hete tudtam meg hogy ahol írtam a felvételit az egészségügyibe a 390 ből lettem a 15-ik.. kiröhögött elvittem a papírt neki széttépte és kidobta.. hát azt hittem fejre állok.. így lehet hogy fel se fognak venni az egészségügybe.. elrontotta a felvételimet... nem engedett el szóbelizni így majdnem lekéstem,én pedig elszöktem suliból mert ő nekem nem fogja megmondani hogy nem mehetek szóbelizni.. mostani farsangon is eljött egy ismerősöm,és nyalizott neki hogy mennyire szeret,én vagyok a kedvenc meg ilyenek... nagyon kész voltam.. más sminkelheti magát a világba nekem meg még a szempilla spirált se engedi.. rövid nadrágot nem engedi hogy hordjam másnak engedi.. szoknyát nem engedi mert ordít.. szerintem az is a baja hogy nem nyalizok.. Mit szóltok ehhez az egészhez? Ti mit tennétek? sajnos apám nincs aki megmutassa neki hogy le kellene szállni rólam.. a hajamat is mindig szét cseszi,bevizezi hogy begöndörödjön,nem vagyok egy csúnya lány de azért ez már sok hogy a hajamat sem hordhatom úgy ahogy akarom..... Mielőtt megkérdezné valaki a tanár NŐ szóval nem lehet szerelmes vagy bármi ilyesmi.. de vajon miért csinálhatja??? Mit tennétek? mit szóltok ehhez ? nem bírom már tovább.. Stresszben tart,és a cukraim is elég magasak. ( ezért vagyok olyan sokat beteg)... Köszönöm hogy elolvastátok.. És köszönöm a válaszokat is előre is. Nagyon tanácstalan vagyok...
Köszönöm
15L
Menj át másik iskolába vagy másik osztályba. Anyukáddal nézzetek körül, egy óra alatt le lehet zavarni az iskolaváltást, ha az új suliba felvettek, akkor már az ofővel beszélni se kell csak bemenni az igazgatóhoz anyukáddal, hogy kiiratkozz. Az ellen semmit nem tudnak tenni.
Oké, hogy elég vacak nyolcadikban sulit váltani, de bárhova is kerülsz, ott tuti jobb lesz!
ezt a 4 hónapot már kihúzom valahogy..
én is gondoltam a hangfelvételre.. és vigyem oda az igazgatónak hogy hallgassa meg hogy lek*rváz?!
de merjenek lépni. ha az egész osztály fellép ellene leváltjá és még tanítani sem fog titeket (tapasztalat) a másik dolog meg ha elkezd rólad terjeszteni dolgokat jelentsd fel rágalmazásért.
a másik lehetőség az iskola váltás, bár ezt a félévetmár ki kéne birni mellette (én 8-ban váltottam iskolát mert ahova jártam bezárták, nem volt az ofő kedvence, de szerencsére osztálytársak kiálltak mellettem, meg mikor családlátogatásra jött akkor anyám is "beolvasott" neki - meg még igazgató is furcsálta hogy eddig minden tantűárgyból 4-5 voltam és abban a suliban is mindenből 4-5 voltam kivéve a két tantárgyból amit az ofő tanított:D (töri+föci)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!