Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megszabadulhatok igy 2-3...

Megszabadulhatok igy 2-3 kg-tol vagy ehhez tobb kell?

Figyelt kérdés
Ugy gondoltam, hogy sok gyumolcsot fogok mostantol enni ( edessegek helyett is erre gondolok) illetve csirke es rizs. A mozgassal nincs problema, minden nap mozgok 2 orat minimum. Igy le tudom adni azt a par kilot vagy ez keves hozza?
2013. ápr. 2. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Szénhidrátfüggő a dolog (rizsmennyiség elsősorban), ez így egy nagyon nagy talán.
2013. ápr. 2. 21:06
 2/7 anonim ***** válasza:

valószínűleg jóval több kell a dologhoz.

nem írtál mennyiségeket és így simán lehet szó ugyanúgy evésenként 200g rizsről,meg 50gről is.

sok gyümölcs ez honnan jött?

és hol vannak a zöldségek?

nincs kiszámolva,nincs konkretizálva,ez egy semmi,nem terv.

az edzés típusa sincs megnevezve.

2013. ápr. 2. 21:07
 3/7 poiu ***** válasza:
2-3 kilót nem kell leadni, ennyit magától is ugrál a mérleg. Ha fogyni akarsz, válassz egy módszert. A legegyszerűbb az, ha a csirkét nem rizzsel eszed, hanem zöldséggel, gyümölcsöt pedig csak módjával. Mert ha nem eszel keményítőt, akkor kevésbé érdekes a kalóriát számlálni.
2013. ápr. 2. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:
A rizst hagyd ki, a csirke jó. Rizs helyett zöldsaláta.
2013. ápr. 2. 21:14
 5/7 A kérdező kommentje:

Edzesterv: napi 8 ora fizikai munka + 2 ora bicaj. Ezt csinalom mar fel eve, mar latszik az alakomon, fogytam is mar de meg mindig kene egy kicsit.

A gyumolcs onnan jott, hogy nekem meg mindig egeszsegesebben hangzik mint az h neki allok egy tabla csokinak. A rizs csak onnan jott am, hogy legszivesebben mindig azt ennek. Megeszem a tesztat is meg a krumplit is csak a rizst nagyon nagyon szeretem :D

2013. ápr. 2. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Tészta, krumpli, rizs... Ha fogyózni akarsz, mindhárom kerülendő. Gyümölccsel is csínján, mert magas a cukortartalmuk.

Ha csak 2-3 kiló a felesleged, akkor az karbantartható egy kis odafigyeléssel.

2013. ápr. 3. 09:40
 7/7 poiu ***** válasza:
Csoki helyett jobb az alma. Zöldség helyett nem jó. Rizzsel is lehet fogyni, de akkor nem ehetsz akármennyit, számolnod kell a kalóriát. OK, csak kicsit macerás.
2013. ápr. 3. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!