Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Nem tudok lemondani a hüvelyes...

Nem tudok lemondani a hüvelyesekről. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. márc. 22. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Régen tényleg nem volt bab :O

Edd meg amúgy. Egy keveset, ha nagyon kívánod.

2013. márc. 22. 20:04
 2/7 anonim ***** válasza:
14%
(régen nem volt számítógép sem, meg sok minden) Ma kinyitottam egy chilis babot és a felét bevágtam, hidegen, kis tejföllel. Finom, jól is laktam. Egyél nyugodtan.
2013. márc. 22. 20:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

#2: De Te nem akarsz paleósan étkezni...

Kérdező: Nos, nem értem a kérdést, ha nem tudsz lemondani, akkor enni fogsz, ez ilyen. Szerintem sokkal jobb, mintha lisztet vagy tejet ennél (én személy szerint még nem is tudom, hogy el fogom-e hagyni az összes hüvelyest), de az én ismereteim még korlátozottak, bár igyekszem.

Én nem aggódnék. Tökéletesen egészségesen úgysem lehet táplálkozni, de minél közelebb kerülsz hozzá, annál jobb, nem mindent vagy semmit alapon megy. Ha számodra szenvedés bizonyos dolgokat elhagyni, akkor egyelőre ne hagyd el őket. A többi változtatásnak anélkül is értelme van :)

2013. márc. 22. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Én se mondtam le teljesen, és fogyok. Egyetértek az utolsóval, minél közelebb kell kerülni a jó étrendhez, van, amit be tudsz tartani, van amit nem.

Ha anyukám sárgaborsófőzeléket vagy babfőzeléket készít, azt bizony eszek. Sajtot is, néha joghurtot is. Sőt, csoki is belefér nálam, heti max egyszer, 150 kalóriáig. (pl heti egy Túrórudi)

De kenyér, krumpli, rizs, kukorica, cukor(csak az a kis csaló csoki néha) semmi.

2013. márc. 22. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:
én a tejteremékekről nem tudok lemondani. Nekem a sali joghurttal az igazi, ha egy evőkanálnyival is, de muszáj :(((
2013. márc. 22. 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:
17%
Mértékkel kell enni a babot is, a joghurtot is, a csokit is és ennyi. Az nem jó, ha az ember majd megőrül valamiért, aztán inkább 3 tányérnyi más kaját megeszik. Kell egy szelet süti? Edd meg. Kell egy pohár kefir? Edd meg. Kell egy szem főtt újkrumpli? Edd meg. Kell egy Mars szelet? Edd meg. Most attól az egy szemét kajától úgyse fog senki rosszul lenni, elhízni, ha egyébként rendesen étkezik.
2013. márc. 22. 21:58
 7/7 A kérdező kommentje:
glutén, tej, krumpli, cukor kizárva de hüvelyeseket néha fogok enni. köszönöm a segítséget.
2013. márc. 24. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!