Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Hogyan győzzem le az édesség...

Hogyan győzzem le az édesség utáni sóvárgást?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy nem bírom tovább, annyira kívánok egy kis csokit vagy sütit, szinte már a falat kaparom kínomban.

Annyira rossz. :(

2013. márc. 15. 14:10
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Egy kis diétás csoki, vagy keksz esetleg? :)
2013. márc. 15. 15:07
 2/21 anonim ***** válasza:
47%
Én ilyenkor kv-t iszok édesítővel. Am kell egy kis idő míg átáll a szervezet, én is alaphangon édesszájú vagyok, joghurtot-túrót is édesítővel iszom/eszem.
2013. márc. 15. 15:08
 3/21 anonim ***** válasza:
72%
Gyümölcs vagy kompót is megteszi.
2013. márc. 15. 15:10
 4/21 anonim ***** válasza:

Egyél gyümölcsöt(ha délelőtt kívánod meg az édeset).

Egy idő után már egy kocka almát is annyira édesnek fogod érezni mintha tejcsokit ennél!

2013. márc. 15. 15:12
 5/21 anonim ***** válasza:
70%
Én ilyenkor bekapok 2-3 rágót és elmúlik :)
2013. márc. 15. 15:29
 6/21 anonim ***** válasza:
Nálam tegnap este volt ilyen,elég szar volt majdnem remegtem eléggé lent lehetett a vércukrom szóval melegitettem egy pohár tejet cukorral. Amúgy ha ez van nálad akkor szerintem érdemes egy gyümölcsjoghurtot vagy gyümit benyomni mielött valami nagyokos beszólna gondolom meghalni te se akarsz a diétába a másik dolog hogy a szervezeted mindig jelzi és tudja hogy mire van nagy szüksége.
2013. márc. 15. 16:09
 7/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogyan étkezel, az édességvágy lehet szokás miatt, lelkileg, de jelezhet valami hiányt is akár, ki tudja?

Én ha édességre vágyom, édességet eszem. A gyümölcs önmagában nekem semmit sem ér (csak éhes leszek tőle), ahogy az édesítős cuccok sem, de egy kis mazsolás-diós-lenmagos-mákos édesség az remek, s az nem baj, hogy sok kalória és zsír van benne, hiszen a testnek az is kell s én picit eszem belőle, úgy is hat :) De egy kanál méztől sem dől össze a világ. De ugyebár van, aki nem tud megállni a kevésnél, valamilyen okból kifolyólag. Úgyhogy nehéz általános választ adni.

2013. márc. 15. 16:40
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha már paleó témakörben vagy, akkor nyiss meg egy paleó receptes oldalt, válassz ki egy szimpi sütit és egyed.

Van paleó csoki is.

Túlzásokba nem kell esni ezzel és baj nem lesz!

2013. márc. 15. 17:24
 9/21 anonim ***** válasza:

Akkor egyél édességet.. nem ettől leszel cukorbeteg, aztán majd belejössz.

Ha eü. probléma miatt paleózol, akkor vannak a használható édesítők, egyébként meg gyümölcs, magas kakaó tartalmú csokoládé úgymond elmegy. Szódával..

2013. márc. 15. 23:53
 10/21 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Én ebből a háromból szemezgetek, jelenleg Pocak Panna kókuszos kalácsa a kedvencem, csak több édesítőt és meggyet is rakok bele. A kókusz viszonylag olcsó is.

2013. márc. 16. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!