Hogyan győzzem le az édesség utáni sóvárgást?
Úgy érzem, hogy nem bírom tovább, annyira kívánok egy kis csokit vagy sütit, szinte már a falat kaparom kínomban.
Annyira rossz. :(
Egyél gyümölcsöt(ha délelőtt kívánod meg az édeset).
Egy idő után már egy kocka almát is annyira édesnek fogod érezni mintha tejcsokit ennél!
Nem tudom, hogyan étkezel, az édességvágy lehet szokás miatt, lelkileg, de jelezhet valami hiányt is akár, ki tudja?
Én ha édességre vágyom, édességet eszem. A gyümölcs önmagában nekem semmit sem ér (csak éhes leszek tőle), ahogy az édesítős cuccok sem, de egy kis mazsolás-diós-lenmagos-mákos édesség az remek, s az nem baj, hogy sok kalória és zsír van benne, hiszen a testnek az is kell s én picit eszem belőle, úgy is hat :) De egy kanál méztől sem dől össze a világ. De ugyebár van, aki nem tud megállni a kevésnél, valamilyen okból kifolyólag. Úgyhogy nehéz általános választ adni.
Ha már paleó témakörben vagy, akkor nyiss meg egy paleó receptes oldalt, válassz ki egy szimpi sütit és egyed.
Van paleó csoki is.
Túlzásokba nem kell esni ezzel és baj nem lesz!
Akkor egyél édességet.. nem ettől leszel cukorbeteg, aztán majd belejössz.
Ha eü. probléma miatt paleózol, akkor vannak a használható édesítők, egyébként meg gyümölcs, magas kakaó tartalmú csokoládé úgymond elmegy. Szódával..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!