Harcosok étrendje vagy Paleolit étrend?
Ezért még kapok lehet, de én csináltam a Harcosok étrendjét és nagyon jól működött. Viszont hozzáteszem, hogy két fontos tényezőt kell figyelembe venni:
1. Rövid távon kell számítani rá csak, nem pedig hosszú távon
2. Oda kell figyelni a helyességre, mert nagyon sokan helytelenül csinálják.
Vitatkozhatni lehetne azon, hogy az első szempont alapján érdemes-e belekezdeni. Azt tudom az étrend javára mondani, hogy legalább nem szélsőséges ételeket feltételez, hanem kizárólag házi készítésű, minél természetesebb, minél változatosabb és kiegyensúlyozottabb ételeket. Egészség szempontjából nincsenek kockázatok, kivéve azt a részletet, hogy a legnagyobb részét este kell fogyasztani. Viszont, rövid távon, ennek nincs komolyabb következménye.
Azért nem rossz, mert az egészséges ételek választéka miatt a szervezet legalább felfrissül és a nyelv újratanulja ízlelni a természetes ízeket ( ezen a diétán szigorúan csak természetes alapanyagú ételeket szabad fogyasztani, különben nem is ér semmit az egész ).
Fáradtságérzet nem volt, de ez annak volt köszönhető főképp, hogy az ételek 100%-osan a lehető legtermészetesebbek voltak és tápanyag dúsak. Valamint ismétlem, nem étkeztem így hosszabb ideig, 4-6 hétig kb. Ez idő alatt viszont rendszeres testmozgásra is volt energiám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!