Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Harcosok étrendje vagy Paleoli...

Harcosok étrendje vagy Paleolit étrend?

Figyelt kérdés
Melyiket ajánlanátok tartósabb fogyásra (nem sok felesleg mellett)? Illetve melyikkel van kevesebb "szenvedés"?
2013. febr. 21. 21:15
1 2
 1/11 QueenRavenna ***** válasza:
Paleo
2013. febr. 21. 22:03
 2/11 anonim ***** válasza:
paleo
2013. febr. 22. 06:43
 3/11 anonim ***** válasza:
55%

Ezért még kapok lehet, de én csináltam a Harcosok étrendjét és nagyon jól működött. Viszont hozzáteszem, hogy két fontos tényezőt kell figyelembe venni:

1. Rövid távon kell számítani rá csak, nem pedig hosszú távon

2. Oda kell figyelni a helyességre, mert nagyon sokan helytelenül csinálják.

Vitatkozhatni lehetne azon, hogy az első szempont alapján érdemes-e belekezdeni. Azt tudom az étrend javára mondani, hogy legalább nem szélsőséges ételeket feltételez, hanem kizárólag házi készítésű, minél természetesebb, minél változatosabb és kiegyensúlyozottabb ételeket. Egészség szempontjából nincsenek kockázatok, kivéve azt a részletet, hogy a legnagyobb részét este kell fogyasztani. Viszont, rövid távon, ennek nincs komolyabb következménye.

Azért nem rossz, mert az egészséges ételek választéka miatt a szervezet legalább felfrissül és a nyelv újratanulja ízlelni a természetes ízeket ( ezen a diétán szigorúan csak természetes alapanyagú ételeket szabad fogyasztani, különben nem is ér semmit az egész ).

Fáradtságérzet nem volt, de ez annak volt köszönhető főképp, hogy az ételek 100%-osan a lehető legtermészetesebbek voltak és tápanyag dúsak. Valamint ismétlem, nem étkeztem így hosszabb ideig, 4-6 hétig kb. Ez idő alatt viszont rendszeres testmozgásra is volt energiám.

2013. febr. 22. 11:53
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azért kérdeztem, mert régebben csináltam a paleot (2-3 éve) most meg nem régóta harcos vagyok, és gondolkoztam, hogy visszatérek a palora. :)
2013. febr. 22. 14:01
 5/11 anonim ***** válasza:
A paleót hosszútávon tudod csinálni.
2013. márc. 7. 20:07
 6/11 poiu ***** válasza:
Amelyik bejön. A többségnek a paleo jön be.
2013. márc. 7. 23:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalatom: 100% paleósan eszem kb fél éve. Rendszeresen iktatok be (heti 2 nap kb) "harcos" napokat amikor csak vacsorára eszem, vagy esetleg valmi keveset ebédre is. Ezeken a napokon is simán el vagyok mardosó éhség nélkül! Ja és eddig -19kg (és nem izomból)Úgyhogy én a két módszer kombinációjára szavazok! ;)
2013. márc. 14. 12:15
 8/11 poiu ***** válasza:
49%
Ja, lehet kombinálni. Pl. nappal paleo, este meg kiütsz valakit.
2013. márc. 15. 07:35
 9/11 Sága ***** válasza:
Szerintem pròbàld ki a paleòt,mert nekem a harcosok ètrendjètöl iszonyatosan megfàjdult a hasam ès egyèb bajom is volt töle.A paleòt nem pròbàltam mèg.
2013. márc. 23. 04:22
 10/11 poiu ***** válasza:
Pontosabban: valóban lehet kombinálni, mert a paleo elsősorban azzl foglalkozik, hogy mi ehető és mi nem, a harocosok pedig az időzítéssel. Van ami nem kombinálható, egy kiadós Atkins reggelire mediterrán ebéd és Ornish vacsora beutaló a belgyógyászatra.
2013. márc. 24. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!