Harcosok Étrendjéről tapasztalatok?
Kíváncsi lennék a sztorira, a kezdetekre, hogy mi változott, segített-e, mindenre. Tervezem, hogy én is elkezdem, csak a családi ebédek miatt macerás lenne..
Köszönöm a válaszokat!
Eddig ezen a világon.. több értelemmel járt arra odafigyelni hogy MIT eszel, másodlagos hogy mikor.
De mivel lehet egészséges (alacsony szénhidrát tartalmú, tej, gluténmentes) ételeket is enni olyan rendszeren, ahogy az a WD-ben ajánlott, így lehet ezt is egészségesen csinálni. Magam részéről (bár nem próbáltam) nem tartom követendőnek, engem szakirodalom nem győzött még meg a hatásosságáról, a táplálkozásról, emésztésről elsajátított ismereteim szerint sem lehet jó. Itt nyugaton is megállapították már, hogy reggel, délben kell enni nagyobb mennyiségben, mert ekkor jó az emésztésünk, nagy az emésztő enzim aktivitásunk. A keleti táplálkozási irányzatok is azt vallják, hogy este már nem igazán hatékony az emésztés.
Ettől még lehet próbálkozni vele!
Nem fogyni, csak az immun-erősítő része érdekelne a dolognak, a fegyencedzést is most szeretném komolyabban elkezdeni.
Első, egy kort tudnál írni, és hogy mit jelent az, hogy nehezen kezdtél bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!