Harcosok étrendjéről mit tudtok? (akik e szerint élnek, tapasztalatokra lennék kíváncsi)
Figyelt kérdés
Olvastam róla az interneten,és nagyon megtetszett.Azt szeretném kérdezni hogy akkor tényleg azt kell csinálni hogy napközben csak gyümölcs és zöldség,este pedig amit akarok? E szerint az étrend szerint le lehet élni az életet? És miközben ezt az étrendet csinálom, mit kell sportolni?Milyen edzést kell összeállítani?Itthon van súlyzó és futógép,ha ezeket használom minden nap 1 órát az elegendő lesz?Segítségeteket kérem!2012. márc. 16. 15:20
1/1 anonim válasza:
Elsőre nekem is szimpatikus volt nade csak a rizsát hallottam a konkrét módszert nem. Megint arról van szó hogy valaki fogta a normális diétát, saját szájíze szerint átvarilálta hogy eladható legyen sajátjaként, és természetesen ezzel sokat rontott rajta. Az lenne a normális ha egésznap egyenletesen vinnél be fehérjét zsír és szénhidrátot is a megfelelő mennyiségben. A gyümölcs zöldség az csak szénhidrát. Az esti evésnél van sok pro és kontra, de az hogy "bármit" az nem opció, az egy hatalmas marhaság. A szemét kaját örökre el kell felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!