Kivánom az édességet. Mit tegyek? Ilyenkor mit csináltok?
Ketogén diétán vagyok, szóval ha rámjön a sütiehetnék, általában elfoglalom magam valamivel és megvárom míg elmúlik. :) (vagy megnézek egy képet amit ragyás és kövér vagyok és máris nem olyan jó az a süti)
Bár mostanában nincs ilyen, elég jól hozzászoktam a diétához.
Amúgy ha csak simán paleózol ehetsz gyümölcsöt. Az nem elég édesség?
Vagy készíts egy bögre kakaót kókusztejből és nyírfacukorral.
Vagy ehetsz jó minőségű étcsokoládét. Münchenből még 100%-osat is tudtam hozni anno, mostanában nem nézegetem, de biztosan van itthon is jó minőségű csoki.
Vagy tényleg csak várd meg míg elmúlik. :) Ha elfoglalod magad valamivel el is felejted.
Az ilyen mértékű édességfüggőség nem segít... ha fogyni akarsz, akkor a legjobb, ha egy időre "lejössz a szerről" :)
A maglisztes paleo sütik bizony hízlalnak. Akkor jók, ha szülinap, névnap, jeles alkalom van, akkor megoldást jelentenek, hogy te is ehess süteményt, de nem a mindennapokra lennének ezek kitalálva. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!