Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Kivánom az édességet. Mit...

Kivánom az édességet. Mit tegyek? Ilyenkor mit csináltok?

Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 16:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ketogén diétán vagyok, szóval ha rámjön a sütiehetnék, általában elfoglalom magam valamivel és megvárom míg elmúlik. :) (vagy megnézek egy képet amit ragyás és kövér vagyok és máris nem olyan jó az a süti)

Bár mostanában nincs ilyen, elég jól hozzászoktam a diétához.

Amúgy ha csak simán paleózol ehetsz gyümölcsöt. Az nem elég édesség?

Vagy készíts egy bögre kakaót kókusztejből és nyírfacukorral.

Vagy ehetsz jó minőségű étcsokoládét. Münchenből még 100%-osat is tudtam hozni anno, mostanában nem nézegetem, de biztosan van itthon is jó minőségű csoki.

Vagy tényleg csak várd meg míg elmúlik. :) Ha elfoglalod magad valamivel el is felejted.

Az ilyen mértékű édességfüggőség nem segít... ha fogyni akarsz, akkor a legjobb, ha egy időre "lejössz a szerről" :)

A maglisztes paleo sütik bizony hízlalnak. Akkor jók, ha szülinap, névnap, jeles alkalom van, akkor megoldást jelentenek, hogy te is ehess süteményt, de nem a mindennapokra lennének ezek kitalálva. :)

2013. febr. 2. 10:15
 12/13 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos a gyümölcs nem segit.Megpróbálom megtartóztatni magamtényleg megnézem magam hogy kövér vagyok,és már el is megy a kedvem az édességtől.Vicces,de ez tényleg bejön
2013. febr. 2. 10:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi nem rég kezdtük anyával. Mi azt szoktuk csinálni, hogy vannak ezek speciális cuccok. / kókusz liszt és a társai/ És abból szoktunk pl:. muffint csinálni. ANnyi a különbség ízileg a másik fajta muffintól, hogy sokkal puhább szinte szétomlik /rágni se kell/ és nagyon finom. Felér egy édességel.
2013. febr. 9. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!