Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit csináltok mikor "meg...

Mit csináltok mikor "meg akartok pusztulni" az édességhiánytól? Összedobtok valami édességet?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mi az? :)
2012. okt. 20. 16:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Igen:) Számítva az ilyen napokra, mindig van a fagyóban gesztenyepüré, meg habtejszín.

De van mazsola, babapiskóta, fagyasztott cseresznye, pálcikás jégkrém, pudingpor. Valami csak összejön.

De most spec. nem édességre vágyom, hanem valami kajára, mert nem főztem ma, és ezek a pótmegoldások nem veszik el a farkaséhségemet:((

2012. okt. 20. 17:16
 2/12 anonim ***** válasza:
a palacsinta jó ilyen esetekre
2012. okt. 20. 17:33
 3/12 anonim ***** válasza:
Lemegyek egy non-stop-ba.
2012. okt. 20. 17:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Én iszok egy habos kávét olyankor.
2012. okt. 20. 17:50
 5/12 anonim ***** válasza:
én összedobok egy kis pénzt és veszek egy tábla csokit
2012. okt. 20. 18:00
 6/12 A kérdező kommentje:
Első, gyere adok neked sült csirkét, én úgy sem kívánom most :)
2012. okt. 20. 18:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Ne bosszants!:)) Juj, de megenném. Holnap csinálok csirkemellből szezámmagos kínait. Ha addig el nem pusztulok az éhségtől. Megyek is, kenek egy kis libamájkrémes kenyeret.
2012. okt. 20. 18:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

egyszer már írtam egy kérdésre (lepontoztak, a mai napig se értem miért), hogy

dejó, kakaó, barnacukor, darált keksz, tej - ből kutyulok krémet egy kis pohárban, és elkanalazom :D

mondjuk lehetne kókuszgolyó is, de ahhoz nincs türelmem

2012. okt. 20. 18:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Elő kapok valamilyen jégkrémet, vagy egy 40 dekás tortabevonót. Többet egyszerre nem merek, mert állítólag cukros vagyok.
2012. okt. 20. 21:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Úgy érzésre összekeverek egy bögrében natúr kakaóport, porcukrot, egy kis mogyoró aromát, és tejet. Ezt rákenem valamilyen édes pékárura (vagy akár zsömlére, kiflire, kenyérre). Nagyon jó, csaki sűrű kell, hogy legyen.
2012. okt. 20. 21:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!