Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol lehet kapni majd vidéken...

Hol lehet kapni majd vidéken alkoholos fagylaltot?

Figyelt kérdés

Tavaly kerestem de ahova kivolt írva hogy "konyakos megy" vagy "baileys" stb egyéb mindig kiderült hogy nem is tartalmaz semmit. Aztán elmagyarázták törvényileg tilos? Ilyet nem is hallottam ,elvileg 18-as lehetne árulni

Van ilyen vidéken vagy lesz?

Oda elmegyek vagy mennék. Szerintem az alkohol és cukor együttes íze a legjobb édességet eredményezi mindenben az a kedvem, de fagyiban sosincs. Csak Budapesten hallottam még ilyet. Erre kamu rumaroma, full aromás vackok vannak

tegnap 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
tegnap 23:06
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Egyszerű otthon csinálni. Vizet cukorral esetleg valami fűszerrel gyümölcslével felforralsz majd ha lehűlt hozzáadod az alkoholt és lefagyasztod. Másnap késes aprítóban vagy turmixban felkevered. Ha tejes alapút akarsz akkor ugyanez, csak víz helyett tej
tegnap 23:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, alkohol árusításához nem kell külön engedély, de csak úgy közterületen fogyasztani nem lehet mindenhol.

Szóval ilyesmit csak beülős helyen fogsz kapni, amik leginkább az alkoholt már amúgy is felszolgáló nívós régi kávéházak, cukrászdák.

Illetve egy koktélbárt ajánlanék, ahol vannak fagyasztott italok, pl jégkása koktél.

Ilyet egyébként egyes boltokban is kapni, egy egyszemélyes koktél tasak, amit ha beraksz a frigóba, alkoholos jégkásává áll össze.

ma 01:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Oké úgy fogom keresni
ma 05:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Normál fagyizókban nem találkozol ilyennel.

Balatonon volt tavaly pálinkás de attól sem rúgsz be.

ma 08:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Amiben van alkohol, az drágább is lesz, és emiatt azon többet lehet bukni ha nem tudja eladni.

Ilyet csak úgy csinálnak, ha tudják hogy el fog fogyni.

ma 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!