Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Tapasztaltatok olyat, hogy...

Tapasztaltatok olyat, hogy Paleolit diéta szigorú tartása mellett vércukor ingadozásotok volt? Ami "agyi fáradtsággal" járt? Mintha "leesne" a cukor szint?

Figyelt kérdés

Már 3 hónapja csinálom és nagyon jó!

Viszont ez az egy pont, ami fura...hogy be vagyok agyilag tompulva...előtte is az voltam, csak még testileg is gyenge voltam. Most nagyon fitt vagyok testileg, de agyilag nem. Mostanra elvileg az inzulin rezisztenciának javulnia kellett. Viszont most is érzem azt az érzést, amit eddig a cukor leesésnek tulajdonítottam...de az MÁR nem lehet ok. Tudtok segíteni?

2012. dec. 19. 14:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:
Igen, mondjuk direkt emeltem ki a kritizálni való részeket : ) De mivel most már nagyon eltértünk az eredeti témától, és lassan (egy szem )dietetikus (a sok közül) és a paleolit kapcsolata lett a téma, így azt hiszem, most már tényleg itt az ideje, hogy elhúzzak a fórumról. Mindenkinek jobbulást, gyógyulgatást kívánok a megfelelő megoldás megtalálásával -akkor is, ha ez éppen a paleo vagy éppen egy ahhoz nagyon hasonló, szakma által is ajánlott verzió... üdv
2013. jan. 8. 22:31
 72/72 anonim ***** válasza:
Jó babázást, biztonságos szülést..!
2013. jan. 8. 23:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!