Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » KEZDŐ PALEÓS vagyok, fetát...

KEZDŐ PALEÓS vagyok, fetát fogyaszthatok? Ha jól tudom, sajtokat szabad enni.

Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 20:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

:)

Jó történetek, és nagyon olvasmányosan írsz (remélem tegezhetlek!)

Én gyógyszerként elfogadom a tejet. Van egy adott hatása, bizonyos esetekben ez a hatás kedvező lehet (méhcsípésre, gombás állapotra, antibiotikum mérgező hatásainak ellensúlyozására). Fölösleges itt, most írnom a káros hatásairól, ez nyilvánvaló :))

Tudom hogy sokkal finomabb a frissen fejt tej, és azt is hogy a mai filmbepárlós pasztőrözők egészen más főtt ízt adnak a tejnek, milliméter vékonyságú rétegben nyomás alatt akár 100°C hőmérséklet fölé is hevítik (másodpercekre).

Burgonyát egészen véletlen nem eszünk, sem "chips" sem más formában. Paszernákból készítünk pürét, banánból ropogtatnivalót piacról vadászok be :)

Szép napot és jó egészséget kívánok Neked és a kedves családodnak!

2012. dec. 18. 11:06
 22/22 anonim ***** válasza:

Természetesen tegezhetsz! ( Sőt :) )

Köszi szépen! És viszont kívánom!

:)

2012. dec. 18. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!