Olvasztott csokiba mártott abonettet fogyaszthatok néha diéta alatt?
Figyelt kérdés
Valamelyik nap gondoltam hogy kipróbálom azt, hogy az abonett egyik felét bemártom olvasztott csokiba és azt gyorsan berakom a hűtőbe. Hát mondhatom isteni lett:D és nem kell sok csoki 1 abonetthez, elég 1 kisebb kocka. Olyan az íze mint a csokis puffasztott rizsnek. Néha megehetek 3-4 darabot ha édességhiányom lesz?2012. szept. 13. 20:12
1/10 anonim válasza:
Szerintem ha nagyon ennél ilyet, akkor csakis reggel tedd! Egyébként pedig mindent szabad fogyasztani amit szeretnél, csak fogyni nem tudsz tőle. :)
2/10 anonim válasza:
Tulajdonképpen minek eszed az abonettet, ha közben csokiba mártod?
Nem mindegy hogy mennyi időnként akarsz 3-4 darabot megenni. Havonta egyszer, akkor nem nagyon befolyásolja a diétát, de ha naponta akkor nem sok értelme van a diétának.
3/10 anonim válasza:
NEM! Egyél gyümölcsöt , ha édességet kívánsz. Fogyni csak nagyon szigorú feláldozásokkal, kitartással fogsz. Én is napok óta kívánok egy kakaós csigát , még is megállom.
4/10 anonim válasza:
egy kocka csoki 30 kcal, annyiba még senki nem halt bele
5/10 anonim válasza:
Én olyan diétát követtem ahol heti 1x lehetett lazítani. A megadott kalóriaértéken belül bármit lehetett fogyasztani. És igen ettem csokit, hambit, pizzát, spagettit... stb.
7/10 poiu válasza:
Megeheted, csak nehezebben fogsz leszokni az édességről. Az a pár cigi, amit a leszokott dohányos lejmol, nem árt a tüdejének, de növeli a visszaszokás kockázatát.
8/10 anonim válasza:
a dohány teljesen más kategória, ezt dohányosként mondom.
az édességekről miért kéne leszokni? miért akarjátok teljesen kizárni az életetekből? szerintem nem is lehet, és nem is kell.
fő a mértékletesség!
9/10 anonim válasza:
lehet hogy nem hallani annyiszor , de a cukor is van olyan káros mint a dohány. Hidd el!
10/10 poiu válasza:
Sokakban kialakul a cukorfüggőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!