Írnátok nekem olyan salátaöntetet, amit szabadon fogyaszthatok diéta alatt?
Régebben nem voltam egy salátás, így csak a majonézes blabla önteteteket ismerem.
Adjatok már tanácsot, kérlek. Aki szokott salátát enni, hogyan dobja fel?Fogyózom nem lehet majonézes, hízlalós öntet.
Kefir, só, fokhagyma, bors
1 tk só, 1 Ek cukor, 2 ek olivaolaj, 2 ek 5%-os ecet, 2 tk mustár egy csavaros tetejü üvegben homogénre rázva
Vegyes zöldségekhez 1 pohár natur joghurt, 1 tk só.
ecet só cukor
simán csak lesózod és hagyod állni zöldfűszerrel
Fura, hogy fent cukrot ajánlanak, szerintem azt azért nem kéne...
Én össze szoktam keverni tejfölt kevés reszelt trappista sajttal.
Vagy tejfölbe reszelek fokhagymát ízlés szerint, és reszelek bele kígyóubit is. Lehet sok ubival vagy kevéssel. Sózni nem szoktam, de lehet.
Ne aggódj, a cukrot alapból kihagynám belőle, mert már rég édesítőt használok, nem eszek cukrot. nagyon ritka, esetleg ha gyümölcsös joghurtot eszek. Cukrot nem használok semmihez.
Ez tetszik, bele reszelni a dolgokat. Jó ötlet. Ezt holnap kipróbálom.
Vettem salátát, sárgarépát, van itthon hagyma, trapista.
Gondoltam ezekből holnap összedobok egy kis salit magamnak.
Egyébként naponta 1 evökanál cukortól nem fogsz hizni, de az édesitöszertöl igen, meg rengeteg egyéb mellékhatása is van: rákkeltö, étvágygerjesztö, hajlamosit a cukorbetegségre, mert elállitja az insulinszabályozási rendszeredet, ...
A kevés cukor kell a zservezetnek, mert az leköti az inzulint. Az édesitöszerek meg csak beinditják az inzulintermelést, de mivel nincs cukor, ezért éhségérzetet kelt.
Én nem szoktam tőle éhes lenni. Egyébként mint írtam némi cukor, ami szükséges, bejut, én erre nagyon figyelek. Ugye eszem joghurtot, néha anyukámnál sütit. Vagy havonta egy csoki.
Nem rég voltam vércukorszint mérésen, megdícsértek, hogy nagyon jó. komolyan, mondjuk sportolok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!