Karácsonyra milyen sütiket csináljak, amiket nyugodt szívvel fogyaszthatok?
paleo sütiket.
ezek alacsony ch tartalmú, tej-gluténmentes sütik (recepteket találsz a neten)
Karácsonykor aztán tényleg ne azzal törődj, hogy mi diétás, és mi nem!! 2-3 napról van szó, ennyinek bele KELL férnie.
Én biztosan fogok finom, csokis sütiket enni (nem mértéktelenül persze!), és azokon a napokon kalóriákat sem fogok számolni, hogy ne legyek rosszul az eredménytől. :P
(Mondjuk én év közben sem vonom meg magamtól az ilyesmit, de nyilván a karácsony egy olyan alkalom, amikor a megszokottnál több ilyesmit fogok enni.)
Nálunk is Milka szaloncukor van, nyami. :)
Figyi, igaza van annak, aki azt írta, hogy inkább természetes legyen, mint mérgező. Nem kell velem egyetérteni, de ezek a mű édesítőszerek nekem gyanúsak. Inkább legyen benne normális mennyiségű rendes cukor, mint valami ismeretlen izé, aminek ki tudja, mi a hatása hosszútávon... Én legalábbis ezt vallom, de - mint mondtam - természetesen nem kell velem egyetérteni.
Én nem paleo-izélek, még csak nem is teljes kiőrlésű cuccozok, egyszerűen csak tényleg megpróbálok folyamatosan mértéket tartani. Ritkán előfordul az is, hogy nem sikerül (pl. karácsonykor kicsit biztos, hogy elengedem magam :D), hát... ez van.
Ennek ellenére sikerült lefogynom több, mint 15 kilót, és azóta - kopp-kopp - tartani.
Szia! A blogomon elég sok ilyen recept van, és szinte mindennap frissítem, folyamatosan kerülnek fel karácsonyi receptek is.
kipróbált recepteket töltök fel, mindegyiknél megadom a tápérték adatokat is (kcal, szénhidrát, fehérje,zsír). igaz én is édesítőszert használok, de ugyanúgy el lehet készíteni őket mondjuk steviával, ha valaki egészségtudatosabb. Zabpehelylisztet használok a sütikhez, a C-vel kezdődő szupermarketben 380 ft egy kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!