Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Paleo étrenddel mennyire...

Paleo étrenddel mennyire lehet valaki izmos?

Figyelt kérdés

Most ilyen vagyok: [link]

(vagyis már ennél jobb, mert ez már több mint 2 hetes kép és mostanában edzettem:) )

Az a fura, hogy kg-ban semmi változás, de mégis látom magamon, hogy erősödöm. Van valakinek tapasztalata, aki paleózik és szép, izmos? Bármilyen ötletnek örülök :) amúgy paleon kívül szoktam enni zabpelyhet pl reggelire.

és még egy kérdés, hátha valaki tudna segíteni: valami ötlet, hogy ne csak a mellem külső része izmosodjon és a tricepszem(az nagyon elkezdett és nem akarom) ne? Vagy lassan a belső rész is hozzánő? a belső, felső rész nem tetszik nekem, és nem akarok ennél nagyobb tricepszet mert szerintem az csúnya. Milyen gyakorlatot tudnátok nekem? köszönöm szépen :)

2012. aug. 31. 03:27
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Kinek lesz hülye csöcse? Ezt mire írta utolsó? O.o
2012. szept. 21. 12:10
 42/45 A kérdező kommentje:

nem tudom :D amúgy kiütöttem a testzsírszázalékmérős mérleget(omron 508), nem tudott megmérni.. kiakadt errorral :D ezek szerint 5% alatt lenne a testzsírszázalékom? pedig nem nézek ki annyinak, olyan 8% ránézésre..

nagyon pontatlan lehet egy ilyen mérleg vagy tényleg nem ütöm meg az 5%-ot? :o

2012. szept. 22. 00:43
 43/45 anonim ***** válasza:
5% már egy testépítő versenyző színpadi zsír%-a. :)
2012. szept. 22. 07:30
 44/45 A kérdező kommentje:
szerintem szar volt a mérleg.. :)
2012. szept. 22. 16:49
 45/45 anonim ***** válasza:
A temetőben lévőknek van 5% alatti testzsírjuk és nem a sírásókra gondolok, hanem a "vendégekre".
2012. szept. 22. 21:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!