Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Paleo étrenddel mennyire...

Paleo étrenddel mennyire lehet valaki izmos?

Figyelt kérdés

Most ilyen vagyok: [link]

(vagyis már ennél jobb, mert ez már több mint 2 hetes kép és mostanában edzettem:) )

Az a fura, hogy kg-ban semmi változás, de mégis látom magamon, hogy erősödöm. Van valakinek tapasztalata, aki paleózik és szép, izmos? Bármilyen ötletnek örülök :) amúgy paleon kívül szoktam enni zabpelyhet pl reggelire.

és még egy kérdés, hátha valaki tudna segíteni: valami ötlet, hogy ne csak a mellem külső része izmosodjon és a tricepszem(az nagyon elkezdett és nem akarom) ne? Vagy lassan a belső rész is hozzánő? a belső, felső rész nem tetszik nekem, és nem akarok ennél nagyobb tricepszet mert szerintem az csúnya. Milyen gyakorlatot tudnátok nekem? köszönöm szépen :)

2012. aug. 31. 03:27
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
72%

Ha jól tudom, akkor a paleo-ban sok gyümölcs is szerepel, ami ad szénhidrátot is, bár a gyümölcscukor nem tölti az izmokat, szóval szerintem is ki kellene egészíteni egyéb összetett szénhidrátokkal is az étrendet, mert anélkül csak a bevitt fehérjéket és zírokat alakítja át a szervezet energiává.

acm1899, te jókat szoktál írni, de most picit vitatkozni fogok veled, ne vedd kötözködésnek légyszi.:)

ezt írtad: "A tárogatás kimondottan belső mellizomra van például. "

Na szóval: nincs belső mellizom, mivel a mellizmok rostjainak vízszintes tapadása van, tehát nem lehet ugyanazon izomrostnak csak a belső felét dolgoztatni. Magyarul, nem tudsz csak a belső részre jobban dolgozni, de hogy alá is támasszam a mondandómat, tudod, mindenre van cikkem:)

[link]

2012. aug. 31. 06:57
 12/45 anonim ***** válasza:
Az állatok nem kapnak hormonkezelést, ezt nem tudom, miből gondolja sok ember. Egyszerűen a genetikájukat változtatják meg, hogy gyorsabban fejlődjenek, nagyobbak legyenek, izmoltabbak, de hormonkezelést nem kapnak, hihetetlen költségei lennének. Mindennek az alap genetikáját változtatják meg. A növények agyonvegyszerezése is túlzás, az baromi drága. A növényt módosítják, hogy ellenállóbb legyen, kevesebb víz kelljen neki, stb.
2012. aug. 31. 08:12
 13/45 anonim ***** válasza:
kb. semennyire, mert a tömegnövelés alap kajája a csirke és a rizs... és az utóbbi nem épp kedvelt a paleo által
2012. aug. 31. 08:19
 14/45 anonim ***** válasza:
A tobbiek leírták.
2012. aug. 31. 10:26
 15/45 A kérdező kommentje:
És a crossfitesek? Közülük is sokan pleoznak mégis szép izmosak
2012. aug. 31. 12:56
 16/45 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mit nevezünk izmosnak. Egy kisebb szálkás testet el lehet érni vele, ha megy elég zsír is a fehérje mellé + némi gyümölcs, de nagy izmok fenntartásához már sok szénhidrát is kell.
2012. aug. 31. 13:16
 17/45 A kérdező kommentje:
[link] szerintem ekkora mennyiségű izom már elég. akkor ilyet lehet?
2012. aug. 31. 13:54
 18/45 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, de miért fontos ezt paleoval elérni?
2012. aug. 31. 14:36
 19/45 A kérdező kommentje:
mert szeretem a paleot, nem eszem egészségre káros ételeket és jól érzem magam :) és nincs rajtam sehol se felesleg :)
2012. aug. 31. 14:37
 20/45 anonim ***** válasza:
A testépítésben semmilyen káros élelmiszert nem viszel be, de az izomzat fenntartásához ch kell. Az, hogy a szervezet szintetizál magának ch-t, amennyi kell, addig igaz, ameddig nem beszélünk fejlett izomzatról. A test csak annyi izmot tart fenn, amennyire szüksége van. Ha a táplálkozásod nem tartalmaz ch-t, a test fog szintetizálni, de elsődlegesen annyit, hogy az idegrendszered működni tudjon. Az izmaid működéséhez gyorsan kéne az energia, ennyire gyorsan nem megy a szintézis, ezért az izmaid önmagukat kezdik bontani, hogy energiához jussanak, így fejlődés nem, vagy csak minimális mértékben érhető el. Nincs üzemanyag, ennyit nem tud a testünk előállítani.
2012. aug. 31. 16:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!