Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi ido amikor mar latszik...

Mennyi ido amikor mar latszik hogy izmos valaki?

Figyelt kérdés

Tehat azt szeretnem kerdezni hogy mennyi ido lenne hogy lathato formas izmaim legyenek kondizastol? Heti 3x jarnek es nem szandekozom meg egyenlore etrendet tartani! Nem vagyok tul vekony szerintem van egy kis felesleg. Tudom hogy tobb ev munkaja egy szep izmos test de megis mennyi ido mulva fog latszodni?

19/F

2012. aug. 30. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Étrend nélkül sokkal több idő. Kezdetben valami változás lesz, de minimális. Ha jobb eredményeket akarsz elérni, nem tudod az étrendet kikerülni. Néhány hónap alatt már egy jó kajálással meglátszik, ha edz valai, de egy szép izmo stesthez évek kellenek.
2012. aug. 30. 21:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy étrend nélkül szálkásodni, vékonyodni sem fogsz. Felesleggel meg még több idő, mire meglátszódik az edzés.
2012. aug. 30. 22:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Kapásból kilövöd a lényeget, mert a kaja 60% edzés 25% pihenés 15%. Az elején lehetne a legjobban fejlődni jó kajával, pénzben pedig nem több mint a szemét kaja.valamint a helyes gyakorlatok megtanulása, agy-izom kapcsolat kialakulása, ez olyan fél-1 év attól függ mennyire van hozzá érzéked. A legtöbben nem érnek el ebben semmit, mivel kajára soha nem figyelnek, valamint az edzést is p*nalegyezés szinten csinálják, és x év után is nevetségesek. Ajánlom a Sárga Kapszulát.;)
2012. aug. 31. 11:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Ertem koszonom a valaszokat! Az etrenddel az a problema hogy suliban sajnos nem tudnam tartani....:S
2012. szept. 1. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!