Kezdőoldal » Fogyókúrák » Paleo diéta » Hogyan oldjam meg kollégiumban...

Hogyan oldjam meg kollégiumban a paleo táplálkozást?

Figyelt kérdés
2012. aug. 8. 15:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Vadássz és gyűjtögess. A koli tele van rovarokkal és gombával, a környéken pedig biztos vannak galambok. Csak semmi boltba járás, az ősembereknek sem volt ott a teszkó.
2012. aug. 11. 12:24
 22/27 Szoondiii ***** válasza:

19. válaszoló

amíg a magyar emberek napról napra gabonákkal kénytelenek mérgezni magukat, mert ilyen állapot van sajnos, addig nincs védett madár. addig repülő kaja van, sétáló kaja van, úszó kaja van..

ha nem ennél te sem gabonát, meg a többiek is leszoknának róla, teszem azt egészségesebbek lennétek, kevesebb pénzt kellene elb.aszni egészségügyre, esetleg maradna némi jogos támogatás mondjuk a harcművészetekre: akkor nem lőnénk madarat edzés előtt :D

2012. aug. 14. 08:30
 23/27 anonim ***** válasza:

Te vagy a srác a Kőbunkó című filmből?

Vagy van valami időgép, ami idehozott a kőkorszakból?

A bánatból kerültél te a XXI. századba...

2012. aug. 14. 08:42
 24/27 Kri76 válasza:
Szerintem nem nagyon tudod ott megoldani ezt, majd csak ha otthon vagy, vagy egyedül/ketten laktok valahol. Addig egyél rendesen, esetleg csökkentsd azoknak a kajáknak a mennyiségét, amit nem lehetne enni. (Én ezt csinálnám.)
2012. aug. 15. 10:49
 25/27 Szoondiii ***** válasza:
23., neked mi bajod? :D
2012. aug. 15. 10:51
 26/27 anonim ***** válasza:

Bár nem vagyok kollégista, bentlakásos munkahelyem volt már.

Vasárnap sütöttem egy adag paleo muffint vagy paleo pogácsát, egy adag húskenyeret és egy nagy adag sült húst.

Ezeket szerdáig nyugodtan fogyaszthatod.

Hozzá vihetsz salátát (tök jó zöldsaláta mixeket lehet már kapni feldarabolva, mosva), fagyasztott zöldségkeveréket amit majd megfőzöl magadnak(nézd az összetevőket ne legyen benne hüvelyes, persze csak akkor vigyél ilyet ha van fagyasztórekesz a hűtőben).

Eheted a gyümölcsöket, magvakat.

Csütörtökre elfogy a kajád (ahogy a többi koleszosnak is :P) ekkor jöhet a tepertő, füstölt sonka, esetleg piríthatsz magadnak májat, jöhet a rántotta, tükörtojás, lecsó.

2012. okt. 20. 08:48
 27/27 A kérdező kommentje:
utolsónak nagyon köszönöm :)
2012. okt. 20. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!