Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nyárra leszeretnék fogyni....

Nyárra leszeretnék fogyni. Viszont nehéz a kollégiumban. Így menni fog?

Figyelt kérdés
Nyárra leszeretnék fogyni 60-63 kg-ra. Most már 73 kg vagyok, és 76-ról indultam. Ha reggelire megeszem a kollégiuma vacsora negyedét(nem szeretném kidobni mert pénzbe kerül ugye, lemondani pedig NEM lehet:((a vacsi általában ilyen főt kaja, főzelék,v. tört krumpli egy kis hús) Ebédre a normális ebédet, vacsira meg ha nem vagyok éhes nem eszek, ha pedig éhes vagyok, akkor eszem 2 szelet abonettkenyeret(1szelet 29kcal) és hozzá joghurtot, vagy volt h bébiételt) Nem eszek kenyeret, nem iszok üdítőt nem nassolok. (nem is vágyom már rá, így három hét után már:)) Citromos vizet szoktam inni, mert azt hallottam h kicsit lehet tőle fogyni, meg a sima vizet nem szeretem. Hétfő, kedd, péntek szombat vasárnap tornázok( lábemelések, felülés, vagy hétvégente dvd-re tornázok), a keddet és szerdát kihagyom, mert nagyon fáradt szoktaa már lenni. De ez így sikerülhet? Tanácsokat szeretnék kérni, hogy még mit hogy csináljak. És még annyi, hogy a tea édesítőszerrel hízlal nagyon?:)
2011. jan. 13. 20:08
 1/3 anonim válasza:
szerintem ez így nagyon jól hangzik. mondjuk én nem enném meg a krumplit, meg a rizst, főként semmilyen tésztát ha esetleg az van, még ebédre sem. de szerintem sikerülni fog ez nyárra. 10 kiló az már nem sok.
2011. jan. 13. 20:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást(:
2011. jan. 14. 16:13
 3/3 anonim válasza:

A lényeg, hogy kerüld a kenyeret, és a zsíros kajákat, na meg persze a nasit :)

Viszont a legfontosabb, hogy rendszeresen sportolj, és ne csak ilyen 10 perces edzések legyenek, hanem legalább 1...1,5 óra. Igaz elfáradsz benne, de hidd el jobb lesz utána :)

Én 25kilót fogytam egy év alatt, csak kitartás!

(És még szeretnék 10-et...)

2011. jan. 15. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!